Znate li ko je LUTKA iz spotova grupe S.A.R.S? - Volim Podgoricu

Znate li ko je LUTKA iz spotova grupe S.A.R.S?

Sjećate se seksi buntovnice iz “Perspektive” koja se, nešto kasnije, pretvorila u “Lutku” i zamalo udala za Žareta iz grupe S.A.R.S.? Naravno, pričamo o najpoznatijim spotovima ovog benda i sigurni smo da znate na koju djevojku mislimo.

Ako ste je prvi put vidjeli u spotu za “Perspektivu”, bili ste ili među onima koji su se odmah “zaljubili” u prelijepu, buntovnu crnku, ili među skepticima koji su “konstatovali” da je vjerovatno u pitanju neka fensi manekenkica koju su S.A.R.S.-i unajmili i maskirali u rokerku da bi ispali kul.

U tom slučaju ste vjerovatno među onima koji nijesu imali baš dodira sa alternativnom scenom Beograda, gdje je ona poprilično poznat lik, a tako i dugogodišnja drugarica momaka iz S.A.R.S.-a. 

Zove se Irena, ali je svi zovu Šustera. Nekad je i DJ Šustera, u solo varijanti ili kao dio ekipe Rokenrol parti ubica. I izgleda baš kao u spotovima u kojima ste je snimili – svoju autentičnu ljepotu naglašava rokerkom, neobičnim nakitom, upadljivom šminkom… Osim što u stvarnom životu na licu umjesto sjete ili brige, skoro uvijek nosi široki osmjeh.

Srešćete je na rok koncertima, festivalima, ali i na trens žurkama, a ono što je sigurno – primjetićete je i zapamtiti.

Šustera na pisti

Nedjelja mode, Foto: M. Milanković

– Da. Prepoznaju me ljudi po ulogama u spotovima, startuju me po ulici, klubovima, autobusima… I vozim se bez busplusa (smijeh). A što se izlazaka tiče, izlazim napolje i po novinama – kaže Irena kroz smijeh.
No, ono u čemu su i dežurni skeptici bili u pravu, jeste da se bavi manekenstvom. Šustera je vjerovatno najveća rokerka među našim manekenkama, a svoj imidž lako iznosi na piste najvećih modnih dešavanja i kod nas i u inostranstvu.
 
Pa, šta sad kažete? Jeste li se i vi sad zaljubili?
(24 sata)
 
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com