Nudističko kupanje: Oboren rekord - Volim Podgoricu

Nudističko kupanje: Oboren rekord

Svi oni koji vole kupanje bez ikakve odjeće na sebi, okupili su se na plaži u australijskom gradu Pertu, a osim što su postavili novi rekord, prikupili su i sredstva za fondaciju “Leptir” koja pomaže osobama s poremećajem u ishrani.

Na plaži u australijskom gradu Pertu, oboren je svjetski rekord u nudističkom kupanju jer je tom događaju prisustvovalo čak 790 ljudi koji su bili potpuno goli.

Naime, oni su oborili prethodni rekord koji je iznosio 744 i bio je postavljen u Gizbornu na Novom Zelandu 2013. godine.

– U početku sam se osjećala veoma stresno, ali ubrzo su svi skinuli odjeću sa sebe i sve je bilo normalno, jer ako neko nije bio go, onda se on smatrao čudakom – rekla je kolumnistkinja Hejdi Anderson za Time.com.

Ipak, ovaj događaj nije organizovan samo zbog obaranja rekorda, već i zbog jednog plemenitog cilja – na njemu su se prikupljala sredstva za fondaciju “Leptir” koja pomaže osobama s poremećajem u ishrani.

– Nikako nisam mogla da prihvatim svoje tijelo posljednjih nekoliko godina. Tri godine radim na sebi, a ovo je bio logičan korak ka tome – objasnila je Andersenova kako se na nju odrazilo ovo iskustvo.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com