NISU ZABORAVILI SLOBU: Evo ko je prvi došao na GROB Miloševića i ZAPALIO SVIJEĆU! - Volim Podgoricu

NISU ZABORAVILI SLOBU: Evo ko je prvi došao na GROB Miloševića i ZAPALIO SVIJEĆU!

Više stotina žitelja Braničevskog okruga iz Srbije došlo je danas u Požarevac na devetogodišnjicu smrti Slobodana Miloševića, predsJednika SRJ.

Među prvima vijence i sveže cvijeće položili su penzioneri, a potom Aleksandar Vulin, ministar za rad i zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i Milorad Vučelić.

“Srbija nije zaboravila svog prvog, demokratski izabranog predsjednika u svojoj istoriji. Slobodan Milošević je dva puta bio predsjednik Srbije i svaki put je izabran velikom većinom. Narod u demokratiji ne može da pogriješi. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga. Milošević nije bio nepogrešiv, posebno je griješio kada su u pitanju njegovi prijatelji i saradnici, ali su ga zato neprijatelji nepogrešivo izabrali. Svaki neprijatelj Slobodana Miloševića bio je i istinski neprijatelj Srbije – rekao je Aleksandar Vulin i dodao da je na prarastos došao kao predsjednik Pokreta socijalista.

(Telegraf.rs)

 

1 komentar

  1. Thanks for another excellent post. Where else could anybody get that type of information in such an ideal way of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com