SJEĆATE LI SE OVE DJEVOJČICE SA OMOTA ČOKOLADE? Evo kako izgleda danas i šta radi! - Volim Podgoricu

SJEĆATE LI SE OVE DJEVOJČICE SA OMOTA ČOKOLADE? Evo kako izgleda danas i šta radi!

Popularne čokolade Seka i Braco na policama trgovina u bivšoj SFRJ nalazile su se još od 1960-ih godina. Plavokosa djevojčica koja je krasila omot popularne čokolade je Tea Agbaba, ćerka novinara Gradimira Agbabe.

Ona je u razgovoru za Radiosarajevo.ba otkrila kako se baš njena fotografija našla na omotu čokolade, a otkrila je i nekoliko detalja iz svog života.

– Bio je jedan sasvim običan dan i mislim da su tražili po vrtićima djecu, koja bi mogla da budu na tim čokoladama, ali su sve vrijeme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta – ispričala je Tea i dodala kako su joj tada svi rekli da je to predivna prilika.

– Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila dosta nasmijana,braća su mi uvijek govorila da imam te neke dječje obraze i da ih dan-danas imam. Valjda sam baš bila prava “mala cura” – rekla je Tea.

Ispričala je i anegdotu kako nije znala da će na čokoladama biti i “Braco”, koji je bio Dan Babić, pa joj nije bilo jasno kako će sada neki nepoznati dečko biti njen brat, kad ona ima trojicu braće.

– Takođe se sjećam da sam u jednom trenutku sama htjela da se fotografišem, pa su mi onda objašnjavali da nema mogućnosti da u isto vrijeme budem na fotografiji i da se sama slikam – ispričala je Tea.

 Sa Bracom se ne poznajem lično, ali me je pronašao na Fejsbuku prije godinu-dvije i sada smo u kontaktu. Čini mi se kao jedan jako simpatičan dečko, dijelimo jednu dosta veliku uspomenu iz našeg djetinjstva – rekla je Tea koja je 20 godina živela u Londonu, a trenutno je na Palma de Majorki.

Otkrila je kako se trenutno traži kroz posao i da joj je sreća na prvom mjestu. Ipak, kaže da je nostalgična i da joj nedostaju Hrvatska i sarma.

(Radiosarajevo.ba)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com