Sajam automobila: Mjesto na kom muškarci plaču od sreće - Volim Podgoricu

Sajam automobila: Mjesto na kom muškarci plaču od sreće

Pedeset drugi međunarodni salon automobila biće održan na Beogradskom sajmu od 20. do 29. marta, a na njemu će se predstaviti oko 400 izlagača iz 26 zemalja, saopštili su organizatori.

Ovogodišnji sajam biće održan pod sloganom “Mjesto na kom muškarci plaču od sreće” a posjetiocima će se predstaviti proizvođači, uvoznici, distributeri svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu. 

Pod kupolama Beogradskog sajma biće predstavljeno oko 50 premijera a očekuje se da će najveću pažnju izazvati modeli koji u Beograd dolaze sa ženevskog salona automobila. 
Povodom održavanja ovogodišnjeg salona, predstavnik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova Milan Vukasović ukazao je da je u Srbiji 2014. godine prodato samo 19.600 novih automobila što je najlošiji rezultat od 2008. godine.

On je rekao da su uvoznici u teškoj situaciji i da bi trebalo preduzeti mjere da se stanje poboljša. 

Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu biće održan i Međunarodni sajam motocikala. 

I ove godine za posjetioce su pripremljene nagradne igre i takmičenja, a glavne nagrade za najsrećnije i najuspešnije biće dva automobila. 

Radno vrijeme Salona automobila je od 10.00 do 20.00 sati, cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, dok ulaznice za grupe đaka i studenata koštaju 150 dinara. 

Cijena parkinga po satu je 100 dinara. 

U četvrtak 26. marta biće održan takozvani “porodični dan” kada će po cijeni od 500 dinara na sajam moći da uđu roditelji zajedno sa djecom do 16 godina starosti. 

(B92)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com