PEKOVIĆ ODRIJEŠIO KESU: Pola miliona za sestrinu svadbu! - Volim Podgoricu

PEKOVIĆ ODRIJEŠIO KESU: Pola miliona za sestrinu svadbu!

Nikola Peković pošteno je odriješio kesu za svadbu svoje sestre Jelene.

Kako Kurir saznaje, gala vjenčanje biće održano sredinom maja, a samo zbog ovog veselja proslavljeni košarkaš zakupio je jedan od najelitnijih hotela na Crnogorskom primorju. Više od 500 svatova biće u svečanoj salihotela „Mediteran“, a na spisku zvanica, pored porodice i prijatelja, nalaze se i brojne javne ličnosti s političke i kulturne scene.

“Za dolazak svih gostiju Nikola je obezbjedio privatni avion, kao i smještaj u hotelu, koji će zbog ove svadbe biti zatvoren dva dana. Kako bi sve proteklo besprekorno, zvijezda NBA angažovala je čak dvije agencije za organizovanje vjenčanja, koje će se pobrinuti i o najmanjim sitnicama”, otkriva izvor blizak Pekoviću i dodaje:

“Nikola je preuzeo angažovanje muzičara, kao i pjevača koji će biti zaduženi za dobro raspoloženje mladenaca i gostiju”, zaključuje naš sagovornik.

Prema daljim informacijama Kurira, na svadbi decenije nastupićeMiroslav Ilić, Aca Lukas, Rada Manojlović, Šaban Šaulić, kao i Dženan Lončarević i Adil Maksutović. Međutim, spisak pjevača navodno još nije gotov jer Peković planira da angažuje još nekolicinu provjerenih izvođača.

Miroslav Ilić potvrdio je za Kurir da je jedna od zvijezda koje će nastupiti.

“Sa zadovoljstvom ću jpevati na svadbi Nikoline sestre. Peković često dolazi na moje nastupe i dobri smo prijatelji. Biće mi čast”, rekao je folker za Kurir.

Pripreme za ovu svadbu već su počele budući da je riječ o jednom od najvećih veselja do sada organizovanih u ovom hotelu.

 

1 komentar

  1. zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na:([email protected]) i objasnila mu je sve mi je rekao trebao biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: ([email protected]). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com