Ko je nova Ezelova djevojka - Volim Podgoricu

Ko je nova Ezelova djevojka

Kenana Imirzalioglua (41), popularnog Ezela iz istoimene turske serije, uspjela je da osvoji 13 godina mlađa truska glumica Sinem Kobal. Simpatičnu plavušu i atraktivnog glumca truski mediji prate u stopu.

Sinem je prije dvije godine raskinula vjeridbu sa turskim fudbalerom Ardom Turanom,  sportistu je zamijenila glumcem čiji je ljubavni život prije veze sa njom podsjećao na pravu sapunicu. Turski mediji, poput “Hurriyet”, “Sabah”, “Internethaber”, ne proopuštaju detalje ove romanse.

Nedavno je par uslikan kako zajedno odlazi sa jedne žurke, pa su glasine o njihovoj ljubavi dodatno piodgrijane.

Kenan, koji je nakon serije “Ezel” zaigrao u televizijskom hitu “Karadaj”, veoma je zanimljiv truskim medijima, i to ne samo zbog uspješnih uloga.

Njegov raskid sa manekenkom Ozge Akbulut ispraćen je sa velikom pažnjom, a onda se pojavila vijest da je glumac u vezi sa kolegom Ugurom Judželom.

Tu vijest pratilo je i navodno priznanje glumca o njegovoj homoseksualnosti. Sve te priče su, čini se, pale u vodu.

Ljubav sa mladom Sinem sve je potisnula u drugi plan. Mlada glumica je snimila desetak televizijskih serija i nekoliko filmova, “Okul – as Sebnem”, “Romantik Komedi – as Didem” samo su neki od njih.

Turski glumac je svojim fanovima prošle godine priredio veliko razočaranje, uhapšen je zbog posjedovanja maruhane. Glumac je izjavio da je uspio da pobijedi taj porok, i da je on samo dio njegove prošlosti. Posle skandala Kenan je pokušao da se “iskupi”  i postao veoma aktivan u humanitranim akcijama.

(Blic Žena)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com