Kako danas izgleda djevojčica iz horor filma “Krug” - Volim Podgoricu

Kako danas izgleda djevojčica iz horor filma “Krug”

Rijetko ko je mogao da potpuno ravnodušan gleda film “Krug”. Prizor djevojčice duge crna kako kako ” izlazi” iz televizora” mnogima je ledila krv u venama. Junakinja koje su se bojali milioni glumaca je Dejvi Čejs. Da je sretnete u privatnom životu, kako biste reagovali?

Dejvi je u filmu bila Samara. Ulogu u ostvarenju Gora Verbinskog iz 2002. godine iznijela je savršeno. Ovaj horor film je na listi onih najupečatljivijih.

Glumica danas ima 24 godine, a posle “Kruga” zaigrala je u serijama “CSI” i “Velika ljubav”. Ipak, i dalje su prva asocijacija na nju horor scene.
 
Dejvi je u svijetu glume od 1998. godine, iza sebe ima veliki broj filmskih i televizijiskih naslova, ali se oprobala i u muzici. Bila je i članica tinejdžerskog benda, a onda je u filmu Stivena Spilberga “A.I” otpjevala pjesmu “God Bless America”.
Dejvi Čejs
 
(Alo)

1 komentar

  1. For anyone one of the lucky people’s, referring purchase certain products, and in addition you charm all of the envy of all the the many any other people around you that tend to have effort as such make a difference. motor movers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com