TRAGEDIJA Ubio druga iz nehata! - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA Ubio druga iz nehata!

Policija u Kikindi podnijela je krivičnu prijavu protiv Branislava G. (34) iz toga grada, jer se sumnjiči da je odgovoran za smrt iz nehata najboljeg druga Bojana Boškovića (35) iz tog grada.

Policija navodi da je Bojan povrijeđen u glavu u noći između 5. i 6. marta ove godine, a preminuo je nakon tri dana liječenja u kikindskoj bolnici. Branislav se sumnjiči za krivično djelo nehatno lišenje života.

– Obdukcijom tijela na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, utvrđeno je da je Bojan preminuo usljed krvarenja u mozgu koje je izazvano prelomom kostiju lobanje. Osumnjičeni se tereti da je nakon verbalne rasprave, podigao na rame mladića i iznio ga iz kuće, i tom prilikom mladić je glavom udario o okvir vrata – saopštila je juče kikindska policija.

Bojan i Branislav bili su drugovi i kobne večeri zajedno u bili istom društvu u privatnoj kući u ulici Đure Jakšića. Nezvanično saznaje Blic da je Bojana ujutro, kako leži ispred kuće, zatekao očuh Zoran Tepavac i tek tada je mladić prebačen u bolnicu i to u dubokoj komi.

– Bojan Bošković primljen u stanju vitalne ugroženosti, potpuno rashlađen, tjelesne temperature ispod 29 stepeni, uz nepoznate okolnosti koje su dovele do takvog stanja. Odmah na prijemu je započeta reanimacija. Hospitalizovan je u jedinicu intenzivnog liječenja, bez svjesti, u dubokoj komi, bez spontanog disanja, u vrlo nestabilnom stanju. Sve vrijeme je bio na mehaničkoj ventilaciji i primenjivane su mjere napredne reanimacije. Uprkos svim preduzetim mjerama stanje bolesnika se nije poboljšavalo i on je preminuo 9.marta – saopštio je juče dr Milan Mitrić, direktor Opšte bolnice u Kikindi.

On napominje da je bolnica formirala Komisija za unutrašnji nadzor koja će ispitati sve okolnosti liječenja i tretmana preminulog pacijenta.

(Izvor: Blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com