TV PRILOG KOJI JE ZAPALIO INTERNET Umjesto slučajnih prolaznika, “podmetnuti” botovi SNS! - Volim Podgoricu

TV PRILOG KOJI JE ZAPALIO INTERNET Umjesto slučajnih prolaznika, “podmetnuti” botovi SNS!

Društvene mreže danas je “zapalila” informacija da su u prilogu Studija B, o protestu “Odbrani i podrži” koji je prIJe nekoliko dana održan na Trgu republike, umJesto anketiranih “slučajnih” prolaznika, “podmetnuti” botovi Srpske napredne stranke!

Naime, oni su na pitanje šta misle o skupu koji šalje negativnu poruku o vlasti, odgovarali pitanjem da li skup “organizuje Mišković”, i čudili se ko finansira “takve” vladine organizacije. Uz to, zaključili su i da se protest ne može tako nazvati jer ima “svega 70-tak okupljenih”.

Djevojka se zapitala zašto “pare umjesto na protest nisu iskorišćene za sirotište, porodilište, jer uvijek postoji i drugi način”.

Šta je istina o ovom prilogu, vjerovatno se ne bi ni otkrilo da se pojedini korisnici društvenih mreža nisu pozabavili time ko su dva mladića i djevojka, istomišljenici, anketirani u prilogu “Studija B”.

Otkriveno je tako da je mladić koji se kao “slučajni” prolaznik broj jedan pojavljuje u prilogu (od 3.16 minuta snimka), isti onaj kao u prilogu televizije N1 sa početka suđenja pripadnicima Žandarmerije (0.19 minuta) zbog prebijanja Andreja Vučića, brata premijera Aleksandra Vučića, na prošlogodišnjoj paradi ponosa.

Takođe, djevojka sa smeđom kosom, koja je govorila o aktivnostima nevladinih organizacija (3.40 minut), slikala se u društvu predsjednika Srbije Tomislava Nikolića.

SNS: U svakom mjestu u Srbiji naići ćete na našeg člana

U SNS-u su potvrdili da su u pitanju članovi njihove stranke.

“Tačno je da su to članovi SNS-a. Naravno da ćete metodom slučajnog uzorka u svakom mjestu u Srbiji naići na člana ili simpatizera SNS-a. Da je neko ove naše članove, u tom istom prilogu pitao da li su članovi SNS-a, oni bi to jasno i rekli, jer se mi ponosimo našom partijom, za razliku od drugih koji kriju starnačku pripadnost.

Uz to, na našim članovima nećete vidjeti cipele “prada” od 400 i više dolara, kakve nose “prepošteni” ljevičari u našoj zemlji. Ne vidimo uopšte u čemu je problem, i zašto se pokušava napraviti neka senzacija od toga što je na ulici neko sreo tri člana SNS-a. Nas ima mnogo, mnogo više”, stoji u odgovoru Informatovne službe SNS-a.

Studio B je tokom popodneva uklonio svoj video sa Jutjuba, ali su ga drugi korisnici već postavili video na svoje Jutjub kanale.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com