BRANO UDAO ĆERKU: Što pravite famu, ovo je porodično, kad budem ženio sina praviću veliku svadbu - Volim Podgoricu

BRANO UDAO ĆERKU: Što pravite famu, ovo je porodično, kad budem ženio sina praviću veliku svadbu

Brano Mićunović uzbuđeniji je nego ikada do sada jer večeras zvanično predao ruku svoje mezimice Andree zetu Milošu Kustudiću.

Svadba ćerke Brana Mićunovića i njenog izabranika počela je u 16 sati u Bečićima. Kako Blic saznaje, sam čin vjenčanja završen je nekoliko minuta poslije 17 sati.

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić vjenčali su se u hotelu “Splendid”. Među 500 zvanica je i Svetlana Ceca Ražnatović čija su djeca od juče u Crnoj Gori dok je ona stigla danas u društvu sestre Lidije.

Zvanice koje su pristizale luksuznim automobilima odmah su išle  u podzemnu garažu, a među njima je bio i veliki broj službenih državnih vozila visokih crnogorskih funkcionera. Svetozar Marović je stigao sa svojom porodicom a potvrđeno je i da je pozvan i premijer Milo Đukanović.

Građansko vjenčanje je završeno nešto poslije 17 sati. Mlada je oldučila je da uzme muževljevo prezime. Kao što je i najavljeno, prvu pjesmu kao supružnici Andrea i Miloš su odigrali uz “Poglede u tami” koje im je otpjevao Sergej Ćetković.

“Bogu hvala što sam doživio da udam ćerku, ali mi se ne sviđa fama koju dižete. Pozvao sam samo familiju i najuži krug prijatelja, kao što je uradila i familija mog zeta Miloša. Kad budem ženio sina, bože zdravlja, napraviću četiri puta veću svadbu”, rekao je Mićunović za Blic.

Žarko Radulović, direktor hotela “Splendid“ u kojem se održava svadba na koju dolaze crnogorski i srpski političari, pjevači, sportisti i biznismeni, otkriva da Mićunovići imaju 300 zvanica, dok će sa mladoženjine strane biti 200 gostiju. Kao veliki Branov prijatelj, Radulović ističe da je Brano ponosan otac dvoje čestite djece, kao i da su mladenci skromni, te da nijesu imali nikakve posebne zahtjeve što se tiče organizacije ceremonije.

“Ovo danas će biti skromna svadba na kojoj se vjenčava dvoje mladih lijepo vaspitanih, vrijednih i fakultetski obrazovanih ljudi. Andrea je diplomirala na Kipru i radi kao ekonomista u Podgorici, a Miloš je poslije završenih studija u Kotoru otvorio firmu u Nikšiću”, rekao je Radulović.

Zanimljivo je da se u isto vrijeme sa veseljem Mićunovića u hotelu “Splendid“ održava i svadba albanskog tajkuna, ali direktor hotela objašnjava da se gosti neće ni sresti.

“Albanska svadba će biti tri puta skuplja i glamuroznija”, kaže on za Blic.

Za sina svadba od 2.000 gostiju

Za razliku od sestre Andree, čija se vjeridba tri dana slavila u porodičnoj kući Mićunovića u Moštanici kod Nikšića, Branov sin Đorđe krajem januara u intimnoj atmosferi vjerio je svoju djevojku Zoranu Mandić iz Budve.

Zorana se gotovo odrekla manekenske karijere u Italiji zbog ljubavi. Željela je da bude uz Đorđa u Podgorici. Važi za jednu od najljepših i najzgodnijih mladih Crnogorki koja potiče iz dobre gradske porodice. Inače, Branovi ćerka i sin su privrženi jedno drugom i često izlaze zajedno u društvu partnera. Đorđe veoma voli i poštuje budućeg zeta.

(Izvor: Blic.rs)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com