Kejt Midlton poslednji put u javnosti do porođaja - Volim Podgoricu

Kejt Midlton poslednji put u javnosti do porođaja

Vojvotkinja Kejt Midlton nalazi se u poodmakloj trudnoći, pa je došlo vrijeme da napravi pauzu kada je riječ o javnim događajima i dužnostima koje joj do sada nijesu teško padale, s obzirom na problematičan početak trudnoće.

U pratnji supruga princa Vilijama, lijepa Kejt stigla je u dobrotvornu ustanovi Stefan Lorens, što je ujedno i njeno posljednje javno pojavljivanje do porođaja. Vojvotkinja je zato za tu priliku odabrala nešto malo drugačije – kaputić u jarkoj pink boji, koji jednostavno ne može da se ne zapazi, a u njemu je izgledala jednostavno fantastično.

Ostala je dosljedna svojoj jednostavnosti i prepoznatljivom stilu, a odabirom jarke boje oduševila je sve prisutne, naročito zato što joj se stomak već i te kako vidi.

Kejt je sve vrijeme bila uz supruga, smješkali su se i stalno razgovarali, čime su bez riječi demantovali nesuglasice o navodno uzdrmanom braku.

Foto: Profimedia

(Stil)

1 komentar

  1. May i basically state such a reduction to search out somebody who actually is conscious of what they will be speaking about on the web. An individual unquestionably realize easy methods to deliver a problem to mild and make that crucial. Additional individuals need to read this particular and see this aspect of the tale. My partner and i can’t think about you are you can forget common as you favorably possess the present.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com