Ko je sve bio na svadbi kod Brana Mićunovića u Splendidu - Volim Podgoricu

Ko je sve bio na svadbi kod Brana Mićunovića u Splendidu

Više od 700 zvanica veselilo se sa jednim od najmoćnijih Crnogoraca, kontroverznim biznismenom Branom Mićunovićem u bečićkom hotelu “Splendid”.

Njegova ćerka Andrea juče se udala za Miloša Kustudića na spektakularnoj svadbi kojoj su pored državnog vrha Crne Gore prisustvovale i neke od najvećih estradnih zvijezda sa Balkana.

Fotoreporterima i brojnim novinarima je bilo zabranjeno da priđu hotelu bliže od 60 metara, piše Blic.

Sve zvanice su odmah išle u podzemnu garažu, a najviše automobila bilo je sa nikšićkim tablicama.

Takođe, došlo je i puno službenih državnih automobila sa visokim crnogorskim funcionerima. Među njima je bio i Svetozar Marović potpredsjednik DPS-a. Došao je u društvu supruge Đurđina, ćerke Milene i zeta Aleksandra Bogdanovića, gradonačelnika Cetinja. Pozivnicu za svadbu imao je i premijer Milo Đukanović, ali on nije došao, već njegova supruga Lidija i sin Blažo. Od gostiju su bili i ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović, njegova supruga Radmila Vojvodić Mićunović, Lazar Rađenović, Veselin Grbović, Rajko Barović, Zoran Ćoćo Bećirović sin Vesne Medenice Miloš.

Među zvanicama su bili pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, njena djeca i sestra Lidija, a društvo im je pravila i porodica Zvezdana Terzića. Takođe, Mićunović je ugostio i Dejana Savićevića, Zorana Kalezića, Melinu Džinović, Mišu Mijatovića, Miroslava Ilića, Acu Lukasa, Slavicu Ćukteraš, Biljanu Sečivanović… a slavlje je potrajalo do duboko u noć.

Goste su najprije dočekale hostese, a potom mladoženjini roditelji i na kraju Mićunović i njegov sin Đorđe. 

„Na ulazu je bila nevjerovatna gužva, jer su svi nekako stigli u isto vreme. Inače, sve je bilo predivno. Svi su bili odlično raspoloženi, a mlada je blistala. Najveseliji je bio njen brat. Kao što su i najavili, mladenci su prvi ples otplesali uz pjesmu Sergeja Ćetkovića. Mlada je nosila belu venčanicu sa biserima i kristalima, a on teget odijelo. Andrea je uzela Miloševo prezime što je bilo propraćeno gromkim aplauzom“, kaže je za Blic jedan od svatova.

Inače, svi zaposleni u hotelu su morali da ostave mobilne telefone na recepciji, a gosti su zamoljeni da slike ne objavljuju na društvenim mrežama.

Tradicionalni meni za goste

Na svadbenom meniju našla su se tradicionalna jela nacionalne kuhinje. Za predjelo njeguški sir i pršut sa maslinama, kajmak i peciva, nakon toga supa ili čorba sa barenim i pečenim mesom i krompirom, ruska salata i sezonska salata. Glavno jelo bilo je pečenje sa krompirom, nakon čega se poslužene torta, kolači, poslastice i voće. Kako je vjenčanje organizovano u vrijeme posta pripremljeni su i razni vrhunski morski specijaliteti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com