Horoskop koji će vas nasmijati - Volim Podgoricu

Horoskop koji će vas nasmijati

Ovan – Svađalice i galamdžije, uvijek željni komandovanja i dernjaju se po čitav dan. Stalno im nešto smeta, konstantno traže krivu Drinu za ispravljanje. Nikad im nije dosta hrane, jedu kao da su iz Afrike stigli.

Bik – Uspavani i dosadni, smorili bi i samog sebe kad ne bi odmah zaspali. Lijeni su do zla boga, i samo razmišljaju kako da se obogate, da bi mogli još više da se izležavaju.

 

Blizanci – Površna blebetala i tračare. Zrelost im je na nivou djeteta od 5 godina. Bježe od odgovornosti k’o da ih ona juri sa štapom. Uvijek misle da su najpametniji i samo oni u pravu.

Rak – Izgubljeni i u svijetu i u svemiru. Žive u iluzijama, plaču i vrjeđaju se po cio dan. Izgledaju kao da ih možete gaziti dok ne crknu, a zapravo su sebičnjaci, koji hoće da vam nakače omču oko vrata.

Lav – Kompleksaši prve vrste. Samopouzdanje im zavisi od tuđih pohvala. Tripuju se da su mnogo bitni, a kad ih masa kulira, trče kući da plaču. Pretjerano energični i bukvalno dave sve oko sebe.

Devica – Vječita gunđala, i nikad im ništa nije po volji. Ogledalo ne ispuštaju iz ruke, čak ni kad čiste stan i drljaju prašinu. Ako nekog ne kritikuju, onda nešto perkaju i slažu, totalni neurotičari.

Vaga – Neodlučni stvorovi, lakog morala. Flertuju i dok spavaju. Jedini u Zodijaku su predstavljeni u vidu stvari, umesto živog bića, što dovoljno govori o njihovoj osjećajnosti.

Škorpija – Sadisti sa urokljivim očima. Vječito na ivici depresije. Perverznjaci, koji po čitav dan razmišljaju o seksu, ili kuju zli plan osvete jer im je neko u prolazu stao na nogu.

Strelac – Umišljeni pametnjakovići i filozofi, a glupost koja izlazi iz njihovih usta je nemjerljiva. Cio život bježe od ljubavi, te ne čudi što je najveći broj samaca rođen u ovom znaku.

Jarac – Napaćene duše koje uvijek misle kako je njima najteže. Agresivni i nadrndani snobovi, sami sebi teški a kamoli drugima. Drveni prema svima, sem sebi. Cio život pate za titulama.

Vodolija – Ludaci sa totalnim nesmislom za boje i modu. Lelujaju uokolo, šnjucaju i dave beskrajnim pitanjima u papagajskom odjelu. Čudaci, koji i sami sebe iznenađuju.

Ribe – Plačljivci, opsjednuti time šta drugi misle o njima. Žive u svom svijetu, ali su vješti manipulatori sa podvojenom ličnošću. Podmukli, dvolični i licemjerni, i uvijek im treba da ih neko vodi kroz život.

2 komentara

  1. This is Great. So much good, useful and well written information and entertaining too! I appreciate the time you have spent on this. It is a big help for me. – Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com