POTVRĐENO: “Veliki Brat” ove godine ponovo u Srbiji - Volim Podgoricu

POTVRĐENO: “Veliki Brat” ove godine ponovo u Srbiji

Rijaliti će se istovremeno prikazivati u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori, i trajaće 100 dana

Kako je saopštila “Endemol Shine” grupa, licenca za “Velikog Brata” je prodata hrvatskoj televiziji RTL, koja će rijaliti koji će biti prikazivan u zemljama regiona, snimati u svom centru u Srbiji!

Šou će se istovremeno prikazivati u Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i  Bosni i Hercegovini, a rijalti koji će trajati 100 dana, biće emitovan ove godine.

Gledaoci u Hrvatskoj će “Velikog Brata” pratiti na kanalu RTL Hrvatska, dok će u Srbiji pravo na emitovanje imati producentska kuća “Emotion”, koja će šou dalje ustupiti televizijama u Srbiji, Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori. Na kojim će se tačno TV stanicama rijaliti prikazivati, biće naknadno saopšteno.

Direktorka firme “Endemol Shine” za srednju i istočnu Evropu, Marina Villijams, rekla je da će u ovom programu učestvovati “nova, višenacionalna postava ukućana”. Originalni “Veliki Brat”, koji je kao i “MasterChef” zaštitni format ove kuće, prvi put je emitavan u Holandiji prije više od 15 godina i od tada je doživio brojne verzije širom svijeta.

Da podsjetimo, pobjednica četvrte sezone “Velikog Brata” je 2011. bila Marijana Čvrljak, dok je u posljednjem, specijalnom VIP izdanju, koje je završeno u maju 2013. trijumfovao Žarko Stojanović.

(Telegraf)

 

1 komentar

  1. I wanted to create you a little bit of note to be able to thank you as before on your gorgeous things you have shown in this case. It was quite seriously open-handed with you in giving unreservedly just what numerous people could possibly have supplied as an electronic book to generate some profit on their own, principally considering the fact that you might have tried it if you ever considered necessary. Those inspiring ideas also acted as the easy way to realize that other people have the identical fervor just like my very own to understand lots more in terms of this condition. I think there are millions of more enjoyable opportunities up front for folks who read through your blog. click my site here – alternative medicine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com