Predavanje profesora Nikše Tadića u petak - Volim Podgoricu

Predavanje profesora Nikše Tadića u petak

Studentska organizacija EESTEC LC iz Podgorice organizuje u petak 17. aprilau Plavoj sali Rektorata predavanje profesora Nikše Tadića, koji je redovni profesor na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na temu ”Razvoj dizajnerskih centara u oblasti poluprovodničkih integrisanih tehnologija u Crnoj Gori”.

Kako je najavljeno, tokom predavanja, Tadić će saopštiti svoja iskustva stečena tokom 11-godišnje naučne saradnje u oblasti poluprovodničkih integrisanih tehnologija sa Institute of Electrodynamics, Microwave and Circuit Engineering, Faculty of Electrical Engineering and Information Technology, Vienna University of Technology, Vienna, Austrija.

Posebno će biti naglašeni principi funkcionisanja start-up kompanija u oblasti poluprovodničkih integrisanih tehnologija u Republici Austriji, sa namjerom da se ti principi iskoriste kao osnov za razvoj dizajnerskih centara sličnog tipa u Crnoj Gori.

Link za prijavu za učešće na ovom predavanju možete naći na zvaničnoj facebook stranici ove organizacije, kao i na njihovom sajtu eestec.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com