Liječenje raka sodom bikarbonom - Volim Podgoricu

Liječenje raka sodom bikarbonom

Sve je više ljudi koji se okreću alternativnim metodama liječenja karcinoma, jer skoro da ne koštaju ništa, a uspješnost je značajna.

U nastavku slijedi nekoliko terapija liječenja raka sodom bikarbonom, koje su pomogle stotinama ljudi. Međutim, bitno je shvatiti da je rak ozbiljna bolest i da takva terapija treba obavezno da se radi pod stručnim nadzorom iskusnog alternativnog ljekara.

Terapija sodom bikarbonom (prema dr. Simoncini)

Dr Simoncini, italijanski onkolog, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu liječenja raka.

Kako djeluje terapija: soda bikarbona drastično povećava baznost krvi, što uništava kandidu (koja prema teoriji dr Simonicini uzrokuje rak).

Postupak liječenja
Kod karcinoma želuca, crijeva, rektuma i usne duplje: uzimati jednu kafenu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu uveče sa čašom vode, tokom jednog mjeseca.

Napomena: ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 nedelje. Ipak, u većini slučajeva, terapija dr Simoncini zahtijeva ljekarsku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije, prenosi Alternativa za vas.

Terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom prema dr Džimu Kelmunu
Dr Džim Kelmun je ljekar konvencionalne medicine. Međutim, imao je svoj poseban recept za liječenje raka, koji je dijelio ljudima, oboljelim od ove opake bolesti. Za čudo, većini njih je odmah bilo bolje i živjeli du još dugi niz godina.

„Drugi ljekari su mi rekli da mi je preostalo manje od 6 mjeseci života. Ali doktor Džim mi je dao ovaj recept i za par mjeseci rak se povukao, što je bilo potvrđeno snimanjem“, Farmer Ian Roadhouse.

Sama ideja o miješanju sode bikarbone sa javorovim sirupom može da se čini smiješnom i paradoksalnom, pošto se ćelije raka hrane šećerom. Međutim, u ovom slučaju, šećer djeluje na drugačiji način. Ćelije raka ne uspijevaju da iskoriste šećer za rast, pošto ih soda bikarbona odmah ubije.

U ovom slučaju, javorov sirup djeluje na takav način da povećava nivo šećera u krvi, da bi ubrizgao sodu direktno u ćelije. Pretpostavlja se da terapija sa sodom bikarbonom i javorovim sirupom djeluje poput hemioterapije, ubijajući ćelije raka, ali bez ikakve štete za organizam. Prema svjedočanstvima brojnih izliječenih, ova terapija je jednostavna, efikasna i može da se kombinuje sa drugim prirodnim načinima liječenja raka. Opet napominjemo da bi terapija trebalo da se primjenjuje pod nadzorom alternativnog ljekara.

Postupak:
–    promiješati jedan dio sode bikarbone s tri dijela javorovog sirupa

–    zagrijevati i miješati na vrlo laganoj vatri 10 minuta

–    uzimati 3 kafene kašičice dnevno tokom 1-2 mjeseca

–    tokom ove terapije izbjegavati meso, šećer i bijelo brašno

Kako deluje soda bikarbona?

Soda bikarbona (bez aluminijuma) siguran je, efikasan i jeftin način liječenja raka. Soda drastično povećava baznost organizma, što u ćelije raka dostavlja više kiseonika, nego što one to mogu da podnesu. Činjenica je da ćelije raka ne mogu da prežive u uslovima visokog nivoa kiseonika u krvi. Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utiče na PH balans ćelija raka.

„Terapija sodom bikarbonom može da se sprovodi oralno, preko aerosola, intravenski ili preko katetera, da bi se moglo direktno djelovati na rak“, govori Tullio Simoncini. „Takva terapija može da bude efikasna u liječenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora – poput karcinoma mozga ili kostiju – na žalost, ostaju netaknute terapijom“.

Iako dr Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećani unos slatkog tokom terapije sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na miješanje sode sa javorovim sirupom (kako preporučuje dr Džim).

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com