Ispovjest žene monstruma iz Barajeva: Silovao mi je majku, a planirali smo vjenčanje! - Volim Podgoricu

Ispovjest žene monstruma iz Barajeva: Silovao mi je majku, a planirali smo vjenčanje!

Zorica Jeremić, nevjenčana supruga monstruma Vladana Pavlovića, koji je na Uskrs silovao njenu majku Veru, divljački je pretukao i pokidao joj matericu, kaže da bi ga zadavila sopstenim rukama kada bi ga sada vidjela, kao i da je mrtav za nju.

– Htjeli smo da se uzmemo i planirali krštenje, a umjesto toga je zvjerski silovao moju majku –  kaže ona i dodala da je Vera često dolazila kod nje i Vladana kako bi im pomagala.

Inače, ova nesrećna žena se nalazi u Institutu za majku i dijete, gdje leži sa bolesnom ćerkicom.

Zoričina majka je bila jedina osoba koja je ostala uz nju kada je odlučila da se uda za Vladana, ali joj se ipak u dva navrata požalila da ju je napao.

– Razmišljala je i da ga prijavi, ali sam je ja preklinjala da to ne čini. Da sam mogla samo i da pomislim da bi uradio ovo što jeste, ne bih je odvraćala od te namjere – istakla je ona i dodala da sumnja da je Vladan Veri dao nekoliko ljekova za smirenje prije nego što ju je monstruozno napastvovao.

Vera je bolesna žena, a Zorica kaže da je čula da je njena majka nekoliko puta padala po dvorištu i jaukala, dok joj je brat rekao da se ona sada nalazi u teškom stanju.

– Brat Dejan i snajka su oišli da je obiđu u bolnici, a ona ih nije prepoznala. Ljekari su rekli da je ona u šoku i da zbog toga ne zna za sebe i nije svjesna gdje se nalazi, pa su joj posjete zabranjene. Bore se za njen život. Čeka je još dosta pregleda – priča Zorica i kaže da ju je Vladan pozvao iz zatvora, ali da nije želio da joj kaže pravi razlog zbog čega se tamo nalazi.

– Rekao mi je da je priveden zbog tuče. Kada sam čula šta se dogodilo, od šoka sam ispustila dijete iz ruku. Nismo ni ćerkicin prvi rođendan proslavili, a on mi siluje majku – istakla je ona i dodala da će po izlasku iz bolnice napustiti Vladana i dom u kojem je s njim živjela.

On joj je nabio u vaginu zvono za šurenje svinja i nanio joj zvjerske povrede. Inače, Zorica kaže da je njena majka izbjegavala da dolazi kod njih upravo zbog Vladimira, koji je stalno nasrtao na nju.

Prema njenim rečima, Vera se sa Vladimirom našla jer je trebao da joj da novac i neke stvari za Zoricu i bebu.

– Kada je stigla, javila mi s telefonom i rekla da sa mojim mužem i njegovim ocem pije kafu. Nisam ništa slutila, a kada me je kasnije pozvala, glas joj je bio kao na samrti. U početku mi nije govorila šta se dogodilo. Zanemela sam od bola – objasnila je ona i dodala:

– Za tog monstruma više ne želim da čujem. Dabogda robijao do kraja života. Dosta sam ga trpela. Zbog njega su mi dva sina u hraniteljskim porodicama, a ja sam pola života provela u Sigurnaoj kući. Pomoći će mi Centar za socijalni radtako su obećali – kroz suze priča Zorica.

Vladimir je na saslušanju u tužilaštvu priznao zločin, ali nije mogao da objasni zbog čega je to uradio. Određen mu je pritvor do mjesec dana. Njegov otac Borislav, koji živi u trošnoj kući bez struje i vode, kaže da njegov sin treba da odgovara.

– Šta ja tu mogu da promijenim? Teško sam bolestan, hodam pomoću štaka. Živim od 12.000 dinara penzije i molim boga da mi pomogne – kaže Borislav.

Borislav je potvrdio da je Vladimir prije pet godina pretukao i silovao i svoju rođenu majku on kaže da je to priča koju čitavo selo već odavno zna.

– Bio je godinu dnaa u zatvoru zbog toga. Moja supruga i danas ima posledice.

Inače, Vladimir je oženjen Zoricom više od sedam godina i imaju tri djeteta.

(Telegraf.rs / Informer)

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com