POŽAR prizemljio avion premijera BIH - Volim Podgoricu

POŽAR prizemljio avion premijera BIH

Putnički avion kompanije “Austrian Airlines”, koji je prošle noći poletio iz Vašingtona, 15 minuta kasnije se vratio na aerodrom zbog požara, javila je TV N1.

U avionu su bili i političari iz BiH koji su se vraćali sa sastanka s predstavnicima MMF-a u Vašingtonu. U letjelici su bili ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak, premijer Federacije BiH Fadil Novalić, guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić i drugi zvaničnici. 

Delegacija BiH je tako ostala u Vašingtonu, a smještena je u hotelu blizu aerodroma. 

Predstavnici BiH je trebalo da jutros u Luksemburgu budu na neformalnom radnom doručku “Prijatelji Bosne i Hercegovine”, čiji je inicijator ministarka spoljnih i evropskih poslova Hrvatske, Vesna Pusić. 

Sastanku u Luksemburgu će prisustvovati visoka predstavnica EU Federika Mogerini, komesar za proširenje EU Johanes Han, i ministri spoljnih poslova EU.

 

1 komentar

  1. I am not certain if I agree with all of this. That being said, your blog is very informative, and many people will walk away from this post feeling more educated than when they arrived. Overall, you have done a superb job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com