Posljednji trenuci Robina Vilijamsa - Volim Podgoricu

Posljednji trenuci Robina Vilijamsa

Glumac Robin Vilijams je poslednje sate života navodno proveo u paranoičnom ludilu, tvrde u britanskom šou “Autopsy: The Last Hours Of…”.

Naime, dan prije nego što se obesio, glumac je svoju kolekciju satova stavio u čarape i odneo ih kod prijatelja da mu čuva, a poslednjih 24 sata bio je ubeđen da još nešto nije u redu s njim, pa je kao poludio počeo da traži ljekove na internetu.

Obdukcija je pokazala da je Vilijams imao demenciju, ali da mu nije postavljena dijagnoza, što bi moglo da objasni njegovo bizarno ponašanje.

Patolog, doktor Ričard Šeperd je za britanski šou rekao da Vilijamsova aktivnost na internetu u poslednjim satima života pokazuje da je bio svjestan da s njim nešto nije u redu, ali nije znao šta.

Njegova supruga Suzan Šnajder je poslednje veče provela s glumcem u njihovoj kalifornijskoj kući, a rekla je da je veče proveo stavljajući kolekciju skupocjenih satova u čarape, prije nego što se odvezao do prijatelja.

“Incident koji opisuje njegova supruga vrlo je zanimljiv i pokazuje da je patio od paranoje”, kaže Šeperd.

U emisiji je otkriveno i da je Vilijams očistio kupatilo od krvi pošto je prerezao vene, a u njegovoj je spavaćoj sobi je pronađena neotvorena flašica jakog lijeka koji se koristi za liječenje šizofrenije i bipolarnih poremećaja. Lijek je dobio samo nedelju dana ranije, iz čega se može izvući zaključak da se njegova bolest pogoršala prije smrti.

Krvne analize su pokazale da nije uzimao kokain ili alkohol poslednja 24 sata života, a u mjesecima prije smrti čak se prijavio i na rehabilitaciju kako bi se malo “fokusirao”. Ipak, u organizmu su pronađeni tragovi mirtazapina koji se koristi za liječenje depresije, kao i levodopa koji koriste osobe koje pate od Parkinsonove bolesti.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com