Tužno djetinjstvo Sindi Kraford - Volim Podgoricu

Tužno djetinjstvo Sindi Kraford

Sindi Kraford je član čuvene elite supermodela koja je harala modnom scenom devedesetih godina. A kada se pomene supermodel neprevaziđene ljepote,elegancije i seksepila onda je Sindi Kraford prva asocijacija.

Poznata Amerikanka rođena je 1966. godine u američkoj državi Ilinois kao Sintija En KrafordDjetinjstvo joj je obilježila tragedija, smrt brata Džefrija koji je bolovao od leukemije.

Džefri je preminuo kada je Sindi imala samo 10 godina. O depresiji i tužnom periodu svog života otvoreno je pričala u intervjuima i zbog toga se dodatno približila publici kojoj je postala draga upravo zbog svoje neposrednosti i iskrenosti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Počela je da radi za Elite Model Look sa sjedištemu Čikagu, gde je sarađivala sa fotografom Viktorom Skrebneskim i postigla veliki uspjeh. Nakon toga je uslijedio put u Njujork gdje je postala prvi supermodel koji je pozirao za magazinPlayboy. Od 1989. do 1995. godine bila je voditeljka emisije Kuća stila na MTV-u.

Oprobala se i kao glumica, prvi put 1995. godine u filmu Fer igra za koji je dobila honorar vrijedan milione dolara. Blistala je na naslovnim stranama najpoznatijih modnih magazina. Krasila je naslovnice više od 600 svjetskih magazina uključujući VogueWPeopleHarper’s Bazaar,Elle i Allure.

Postala je poznata po svom mladežu koji se nalazi na lijevoj strani lica, iznad usne.Mladež je postao njen zaštitni znak.

Njena inteligencija je ono što je ljude ostavljalo skamenjene kraj malih ekrana dok slušaju njene intervjue, ne trepćući. Imala je šta da kaže i govorila je to jasno i glasno. Popularnost je iskoristila da skrene pažnju na humanitarni rad kojim se bavila i svakodnevne probleme prosječnog čovjeka.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com