Uz pomoć emocija izliječio rak za tri minuta - Volim Podgoricu

Uz pomoć emocija izliječio rak za tri minuta

Zapanjujuću teoriju da se rak može izliječiti na vrlo jednostavan način, već godinama iznosi poznati američki autor Greg Brejden (Gregg Braden), poznat po teorijama o liječenju karcinoma.

Naime, on tvrdi da emocije utiču na naš DNK i da kolektivna snaga misli, kao što su molitva ili sugestija, može izliječiti od bilo kakve fizičke bolesti.

Ćelije raka

Rak nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje sve povezuje. Ovo eterično polje o kojem priča naučno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine.

Naše misli i emocije stvaraju elektromagnetno polje. Talasi ovog elektromagnetnog polja dosežu jedan metar od našega tijela. Još davno je i Nikola Tesla govorio da će ljudi jednog dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači  – naše misli su izuzetno snažna energija. Ali, misli se na fokusirane, snažne misli, a ne na one razbacane na sve što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i djelovati na okolinu.

Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira liječenje. To je dokazao šokantan video snimak iz bolnice u Kini, gdje se pokazuje izliječenje raka u manje od tri minuta, veličine 3×2.5 cm, prateći cio proces ultrazvukom na ekranu. Da biste mogli da proizvedete jako elektromagnetno zračenje, morate da naučite da uspostavite kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vježbom.

Emocije mijenjaju DNK

Naše emocije i osjećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobijamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako, na primjer, kažemo jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti srećan, jednoga dana ću dobiti dobar posao i slično, ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti. Ako nasuprot tome govorimo i osjećamo da se mijenjamo sada, ovoga časa, kao da se to već dogodilo, tada se u nama događa promjena, naš DNK se mijenja i mi se mijenjamo.

Nauka je godinama tvrdila da naša vjera i osjećanja nemaju uticaja na naše bolesti i naš život, ali psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naša osjećanja, misli, emocije i vjera upravljaju svim što se događa u nama samima i našem životu.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com