BOMBAŠKI NAPAD na Zabjelu kod Krivog mosta - Volim Podgoricu

BOMBAŠKI NAPAD na Zabjelu kod Krivog mosta

Nepoznati napadač, ili više njih, jutros oko 3.50 sati podmetnuo je eksplozivnu napravu na ulaznim vratima poslovnog prostora, vlasništvo Podgoričanina V. M, u prizemlju zgrade kod Krivog mosta u Podgorici, saznaje Portal Analitika.

U snažnoj detonaciji, kako je kazao izvor portala, uništena su ulazna vrata, a oštećen je i dio poslovnog prostora. Povrijeđenih nije bilo. Nema ni svjedoka napada.

Vlasnik prostora V. M. inspektorima je kazao kako ne zna ko bi mogao da stoji iza ovog napada, niti može pretpostaviti zašto se našao na meti nepoznatog „bombaša“.

Sagovornik iz policije kaže da je prema njihovim operativnim saznanjima suvlasnik prostora Podgoričanin P. Č. čiji je automobil zapaljen 3. aprila na parkingu u Bloku V. „Pasat“ koji je bio parkiran kod Doma zdravlja poliven je benzinom i zapaljen.

Potpuno je uništen u požaru, a vatra je tada oštetila još nekoliko automobila parkiranih u blizini. Vozilo je zapaljeno oko četiri sata iza ponoći. Slučaj još nije riješen.

(Analitika)

2 komentara

  1. Attractive element of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to say that I get in fact enjoyed account your weblog posts. Any way I’ll be subscribing in your feeds and even I success you get admission to consistently rapidly.

  2. Hey There. I discovered your blog using msn. That is a very smartly written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com