Potpuno čišćenje organizma za 3 nedjelje sa samo 2 sastojka! (RECEPT) - Volim Podgoricu

Potpuno čišćenje organizma za 3 nedjelje sa samo 2 sastojka! (RECEPT)

Odavno se zna da je za prevenciju, ali i ozdravljenje od mnogih bolesti, dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i parazita.

Za jedan životni vijek kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što implicira da se u našem stomaku za to vrijeme nataloži 15 kila fekalnih naslaga i otrovnog otpada koji truju našu krv i nanose nepopravljivu štetu našem organizmu.

Onečišćena crijeva su praćena čestim zatvorima (opstipacijama), poremećenim metabolizmom, dijabetesom, prekomjernom ili nedovoljnom težinom, bolestima bubrega i jetre, bolestima sluha i vida, lošim stanjem kože, kose i noktiju, ali i drugim bolestima od artritisa do raka.

Klistir može očistiti samo mali dio debelog crijeva – 40-50 cm, a tretman ispiranja uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan, ali nije ni bezazlen za mikrofloru crijeva.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog sjemena može za 3 nedjelje potpuno da očisti debela i tanka crijeva o sluzi, fekalnih naslaga i parazita koji su se nakupljali godinama bez štetnog djelovanja na mikrofloru crijeva.

Ovako dolazi do brze normalizacije težine i sagorijevanja masnih naslaga. Dolazi do pozitivnog uticaja na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena može upiti i eliminisati toksine u organizmu, smanjujući nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

  • kod upalnih procesa sluzokože gornjeg respiratornog trakta i gastrointestinalnog trakta
  • gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu
  • bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis
  • prekomjerna težina tijela i narušenost lipidnog metabolizma

Čišćenje crijeva s brašnom od lanenog sjemena – Recept

3 nedjelje umjesto doručka konzumirati smješu:

1.  nedjelja: 1 kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

2.  nedjelja: 2 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

3.  nedjelja: 3 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira

Ako vam je problem da nabavite laneno brašno, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana jer sjeme može da užegne. Najbolje je da ga meljete svako jutro.

Smješu konzumirajte umjesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno, a odlični rezultati se postižu uz konzumiranje medene vode.

Čišćenje crijeva na ovaj način je dovoljno sprovesti jednom godišnje.

(Webtribune.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com