Post koji je uznemirio muškarce i postao hit na netu - Volim Podgoricu

Post koji je uznemirio muškarce i postao hit na netu

Kada je napravila malo zapažanje o pijanom čovjeku koji je spavao na klupi dok je prolazila pored njega, nije ni slutila da će njen post biti šerovan više od 30.000 puta na društvenim mrežama. 

Đina Riveros iz Argentine, radi na terminalu autobuske stanice i često se susreće sa pijanim muškarcima koji se vraćaju iz provoda, a često se desi da tu i prespavaju. Ona je jednog jutra napisala jednostavan komentar na svom Fejsbuk profilu koji je šerovan oko 300 puta, a skrinšot posta je šerovan na Tviteru više od 30.000 puta.

“Juče, kada sam stigla na terminal oko šest ujutru, ugledala sam mršavog muškarca koji je bio toliko pijan da je zaspao na klupi u roku od 10 minuta. Nosio je široke pantalone koje su svukle njegov veš i pola dupeta je bilo izloženo napolje. Ukratko: Mlad, pijan, u gluvo doba, na mjestu kao što je terminal autobuske stanice, sa guzom u vazduhu… i čak ni ja ili bilo koja druga žena koja je prošla pored njega tokom tog “spektakla” ga nije silovala, niti ubila.
Vidite dragi muškarci, nije tako teško i bez obzira koliko ste pijani, ili kako ste obučeni, možete da poštujete tuđ život???”

Ona je izjavila da je primila poruke i podrške i kritike zbog njenog mišljenja. Nekoliko godina je radila na radiju gdje je bila zgrožena ljudima koji opravdavaju nasilje i maltretiranje na ulici.

– Muškarci i žene bi trebalo manje da obraćaju pažnju na odjeću koju nose žene, a više da se bave edukacijom budućih muških generacija. – izjavila je Đina.

(24 sata,Foto:Independent)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com