Podmlađivanje pijavicama - Volim Podgoricu

Podmlađivanje pijavicama

Poslije detoksikacije pomoću pijavica, ljudi osjećaju nevjerovatnu snagu, puni su energije, opušteniji su i smireniji, a bore na licu potpuno nestanu. Ove efikasne tretmane pijavicama Demi Mur koristi već godinama.

Postupak je jednostavan. Pijavice se stave na 3-4 mjesta na stomaku i ostave se tu 10-ak minuta. Nakon što one uzmu dosta krvi, sklone se sa stomaka i sačeka se 10-ak minuta. Pijavice luče supstancu kolagenazen koja krv čovjeka pretvara u efikasno sredstvo za podmlađivanje.

Nakon 10 minuta, u posebnu posudu iscijede se pijavice, a ta krv namaže se na lice. Nakon 30 – 45 minuta, efekat na koži je fenomenalan. Bore na licu se do 70 odsto izgube, a ostale je moguće ukloniti nakon nekoliko ovakvih tretmana.

Važno je napomenuti da se pijavice koriste jednokratno. “Nisu to pijavice uhvaćene u močvari, vec medicinske pijavice. One luče enzim koji izbacuju u krvotok osobe koju ugrizu. U principu, krvarenje traje prilično dugo, ali se tako poboljšava zdravlje jer oslobađa krv od toksina”, pohvalila se poznata glumica.

Demi Mur je ispričala da ju je prvi ugriz tjerao da zgnječi crvića. Onda je sebe natjerala da se opusti, počela je da radi vježbe disanja i posmatrala kako se crvi nadimaju od njene krvi i na kraju otpadaju.

(Stil, foto:Profimedia)

1 komentar

  1. Great submit I’m serious to master just what internet site method that you are making use of? We have been encountering several modest stableness difficulties with my own newest web site and also I’d just like to discover anything at all far more protected. Any kind of solutions… In addition think about Egypt awesome details!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com