Raonić poražen od Mareja - Volim Podgoricu

Raonić poražen od Mareja

Drugi nosilac Endi Marej savladao je Miloša Raonića sa 6:4, 7:5 u četvrtfinalu turnira iz Masters 1000 serije u Madridu. Za plasman u finale Mari će se boriti sa boljim iz okršaja Kei Nišikori – David Ferer.

U prvom setu Marej je rutinski osvajao gemove na svoj servis, a roviti Raonić nijednom nije osvojio više od dva poena na riternu. Sa druge strane, Škot je propuštio brejk loptu na samom startu, ali je u devetom gemu napravio ključni brejk i došao do vođstva. 

Šesti gem drugog seta bio je presudan za dalji tok meča – tada je Raonić imao pet lopti, ali je Marej svaki put pronalazio način da se izvuče, jednom i spektakularnim lobom. Tada je Škot ponovo zaigrao bolje, pri rezultatu 4:4 propuštio je dvije brejk lopte, ali je u 11. gemu napravio brejk bez izgubljenog poena i potom došao do trijumfa, čime je izjednačio skor na 3-3 u međusobnim mečevima sa Raonićem. 

Prvi polufinalni par u Madridu čine Rafael Nadal i Tomaš Berdih.

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox and today each time a comment is added I get four emails concentrating on the same comment. Perhaps there is that is you may remove me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com