Mandić: Držimo se Rusa - Volim Podgoricu

Mandić: Držimo se Rusa

Njemački kancelar iz 19. vijeka Oto fon Bizmark dajući savjet svom narodu i cijeloj Evropi, rekao je “držimo se Rusa” i mi se, slijedeći preporuke najboljih, držimo Rusa, poručio je predsjednik Nove Andrija Mandić na prijemu povodom slave te partije.

Mandić je citirao Bizmarka, koji je, kako je naveo, rekao da  ko u politici ne vjeruje u nemoguće nije realan političar.  

“Mi ne da ne vjerujemo u nemoguće, mi vjerujemo u moguće, da je u Crnoj Gori moguće da se promijeni ovaj sistem i Vlada, i u budućnost ne samo ovog regiona nego i evroazisjkog kontinenta”, rekao je Mandić.

Dajući savjet Njemcima i Evropi, rekao je Mandić, Bizmark je poručio “držimo se Rusa”.

“Mi smo slijedeći preporuke najboljih, da ne bude da slijedimo samo naše Srbe i slovenske političare, mi smo prihvatili i ove preporuke i mi se držimo Rusa”, rekao je Mandić.

On je dodao da je Nova stranka koju čini najveći broj vjerujućih ljudi, srpska stranka, stranka koja vjeruje u budućnost svoga naroda, pomirenje među braćom.

“Ispostavili smo jasne zahtjeve za formiranje prelazne vlade i od tog zahtjeva nećemo odustati. Mi smo spremni da taj zahtjev branimo svim demokratskim sredstvima” naveo je lider Nove.

Sveštenik koji je osvještao slavski kolač poručio je okupljenima da je prije dva dana  silazio do Kučke pećine gdje su, kako je naveo, Kuči sklonili nejač za vrijeme pohare Kuča, i dodao da su im ostala plemena pomagala da ih kriju i nose preko rijeka, izvlače uz kanjon.

“Molim se bogu da, ne samo nas sveštenike, nego sve nas prisutne, i članove Nove i DF-a da upravo tu početnu ljubav koju su krenuli Andrija i Nebojša da pomognujedan drugome kao braća u nevolji, a svi smo u velikoj nevolji, da jedni drugima pomognemo daizađemno iz tog kanjona i pećine koja dna nema” rekao je sveštenik.

Na skupu je govorio i ambasador Rusije Andrej Nesterenko, i to na ruskom jeziku, nakon Mandićeve opaske da svi prisutni znaju ruski.

On je Mandiću uručio kopije ordenja koje su Rusi dobijali za oslobađanje evropskih gradova od fašizma.

Mandić je 2008. dobio titulu četničkog vojvode.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com