Poslednja želja ove devojčice natjeraće vas da joj 1.000 puta kažete HVALA! - Volim Podgoricu

Poslednja želja ove devojčice natjeraće vas da joj 1.000 puta kažete HVALA!

Gebi Devin je patila od smrtonosnog oblika raka kostiju, a umjesto da se liječi, ona je odlučila da poslednje dane provede ispunjavajući 1.000 želja bolesnim djevojčicama.

Gebi je preminula u petak, a poslednje nedjelje života je provela posjećujući bolnice sa bolesnom djecom, kojoj je nosila poklone, dokle god je mogla da se kreće. Njena djela su podstakla porodicu ove djevojke da osnuju humanitarnu organizaciju koja će pomagati djeci.

Sara Devin, majka hrabre djevojčice, rekla je kako joj je ćerka ostavila nevjerovatno nasleđe, koje će svim silama održavati.

“Ovo je način da ostane vječno upamćena, a mi smo ponosni što možemo da nastavimo gdje je ona stala”, rekla je Sara. Gebi je dobila dijagnozu raka kostiju 2013. godine i provela je 12 meseci na zračenju i hemoterapiji koje joj nažalost nije pomogla.

Imala je i dvije velike operacije u razmaku od samo šest mjeseci, ali je rak jednostavno bio previše agresivan da bi se otklonio.

“U početku joj je bilo teško i u srcu je znala da neće preživjeti ovu bolest. Nije željela da priča o raku, željela je samo da živi”, ističe njena mama.

Sara je od tada uspjela da izvede više od 1.000 dobrih djela, a oni su uključivali i dijeljenje poklona roditeljima i oboljeloj djeci, kako bi bar na kratko skrenuli misli sa ove bolesti.

U poslednjih par nedjelja kada je Gebi bila baš loše sa zdravljem, njeni roditelji su joj pomagali da nosi poklone, jer je odbijala da prekine sa ovom tradicijom. Zahvalni roditelji su joj pisali poruke na Fesjbuku, što joj je bio dodatni podsticaj da nastavi sa humanom praksom.

Njena mama ističe da se nikada nije žalila na bol ili na to što je bolesna i da je hrabro istrajala do samog kraja.

(24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com