Bojan Prelević (9) vanserijski fudbalski talenat, već se otisnuo u svijet! - Volim Podgoricu

Bojan Prelević (9) vanserijski fudbalski talenat, već se otisnuo u svijet!

Devetogodišnji Podgoričanin Bojan Prelević (9) vanserijski fudbalski talenat, već se otisnuo u svijet!

Bojan se, naime, upravo vratio iz petodnevne posjete Fudbalskoj akademiji u Hamburgu. Tamo je boravio na njihov poziv, a on i njegov otac su bili gosti akademije. I na tome nije završeno, jer ponovo ide u julu.  

Bojan je presrećan,oduševljen terenima, treningom, kaže da je grad lijep, a naročito se oduševio aerodromom u Frankfurtu. Za pet dana u Hamburgu imao je treninge i igrao utakmicu na kojoj je dao čak 4 gola! Imao je i svoj šou šutiranja i driblinga na treningu i pobrao simpatije svih.

Bojan je prvi strijelac za đetic ligu 2003-2006 godišta sa najviše postignutih golova, čak 110. Počeo je da trenira kod Željka Mrđenovica i mirka Šćepanovica sa 4,5 godine, a, kako kaže njegov otac, fudbal im je u genima.

 

– Moj brat je bio dobar igrač, otac je igrao u pg ligačima, sestrić Filip prošao je sve generacije Buducnosti i na vratima prvog tima seniora odlucio se za skolu, priča Bojanov otac Ivan.

Bojan naglašava da je sa 7 godina bio u školi Rome, a ove godine čak pet puta u fudbalskoj školi Partizana. 

Teško je nabrojati sve medalje i troferje koje je osvojio ovaj talentovani đetić sa samo devet godina.  Osvojo je sa generacijom 2005. FK “Kalcio” 6 pehara, a on je bio najbolji igrač Crne Gore Đetić kupa, i privi strijelac turnira srednje regije za starije godište 2005. 

Osim što je talentovan za fudbal, Bojan je skroz odlican učenik škole “Štampar Makarije” koju je predstavljao na takmičenju prošao u top 10 učenika za 2014. godinu u konkurenciji od 163 talenta iz oblasti znanja iz sporta,nauke i umjetnosti.

Pogledajte majstorije koje Bojan radi sa loptom: 

 

 

1 komentar

  1. Hi there! I realize this is sort of off-topic but I had to ask. Does operating a well-established website like yours take a massive amount work? I am brand new to operating a blog but I do write in my journal on a daily basis. I’d like to start a blog so I can share my personal experience and feelings online. Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring blog owners. Appreciate it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com