Policija se parkirala na Milenijumu, pa radila alko testove - Volim Podgoricu

Policija se parkirala na Milenijumu, pa radila alko testove

U noći između subote i nedjelje, oko dva sata policija je kontrolisala vozače i obavljala alkotestiranje na mostu Milenijum. Oni trijezni, bili su šokirani kada su na sred mosta ugledali parkirano policijsko vozilo i policajca sa znakom “stop” u rukama.

Prema riječima sugrađana koji su se javili redakciji Pobjede, policajac je zaustavljao vozače, pregledao dokumenta i slao ih do policijskog vozila u kojem su bile njegove kolege kako bi obavili alkotestiranje.

Tvrde da je ovakvim postupanjem policija ugrozila njihovu bezbjednost i da kontrolisanje na mostu nije u skladu sa Zakonom.

“U prvom trenutku pomislili smo da je bio udes ili da policija traga za nekim, ali kada smo vidjeli da je u pitanju kontrola i alkotestiranje, šokirali smo se”, ispričao je za Pobjedu jedan od kontrolisanih vozača na mostu.

Kako je ispričao jedan Podgoričanin, vozači su morali da parkiraju auto na mostu, izađu i testiraju se u policijskom vozilu.

Ovo nije prvi put da policija šarkira na “nezgodnom mjestu”, a da pri tome krši i propise, kako bi kontrolisala i kažnjavala građane. Brojne su primjedebe građana, da je policijsko auto parkirano na trotoaru i drugim nedozvoljenim površinama, te da tako parkirani zaustavljaju i kontrolišu građane, i naplaćuju kazne.

(Pobjeda/PVP)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com