Lejdi Gaga fanu poklonila jastuk - Volim Podgoricu

Lejdi Gaga fanu poklonila jastuk

Lejdi Gaga je poslednji dan u Srbiji provela na Zlatiboru sa svojim vjerenikom Tejlorom Kinijem, nakon čega je otišla pravo na beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ i otputovala za London. Ekscentrična pjevačica u srpskoj prestonici zadržala se šest dana zbog brojnih obaveza koje je očekuju već sjutra.

Zvijezda je stigla na Aerodrom „Nikola Tesla2 oko 13.30, a pored brojnih novinara, Lejdi Gagu je sačekao i jedan od njenih najvatrenijih fanova Uron Esati. Dječak nije mogao da sakrije oduševljenje kada je ugledao divu, a onda je počeo da je moli da se slikaju. Iako je obezbjeđenje odmah zaštitilo pjevačicu, ona je ipak dozvolila da dječak priđe da se fotografišu. Uron je vrisnuo od sreće i sio na pod, jer nije mogao da stoji od uzbuđenja, a Lejdi Gaga mu je nekoliko minuta kasnije poslala svoj jastuk. Uron je grlio i ljubio jastuk, a onda nam je oduševljeno opisao koliko mu Gaga znači.

Zvezdu je u Beogradu sačekao i jedan od najvatrenijih fanova Uron Esati, koji od uzbuđenja nije mogao da stoji na nogama

Zvijezdu je u Beogradu sačekao i jedan od najvatrenijih fanova Uron Esati, koji od uzbuđenja nije mogao da stoji na nogama | Foto: Milorad Milanković

– Sedam godina čekam na ovaj trenutak. Išao sam na sve njene koncerte, a ovo je prva slika sa njom. Čak sam i video uspio da snimim – oduševljeno je rekao dječak.

– Ja idem svuda gdje je ona, sad sam došao u Beograd samo da bih pokušao da se slikam sa njom. Mnogo sam srećan, kao da sanjam – zaključio je Uron.

Uron Esati

Uron Esati | Foto: Milorad Milanković

Prije odlaska iz Srbije Lejdi Gaga je provela prijatno prije podne sa svojim vjerenikom Tejlorom Kinijem na Zlatiboru, a paparaco koji je stajao nedaleko od njih joj nije pretjerano poremetio mir. Tejlor i Gaga sjedeli su u jednom kafiću, nakon čega su prošetali planinom. Oko 10 vjerenik ju je ispratio na put za Beograd. Njih dvoje su se čvrsto zagrlili, a zatim je Gaga ušla u džip.

Gaga je Tejlora ostavila na  Zlatiboru

Gaga je Tejlora ostavila na Zlatiboru | Foto: Miloš Cvetković

Podsjetimo, Lejdi Gaga doputovala je u Beograd kako bi posjetila svog vjerenika, koji u Srbiji snima film „Šuma“. Za šest dana u Srbiji svjetska pop diva uspjela je da se provede u strptiz klubu, ali i da uživa u beogradskim restoranima.

 
(Alo, Naslovna foto: Milorad Milanković)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com