Nekada je radila na njivi da bi preživjela, a danas zarađuje milione! - Volim Podgoricu

Nekada je radila na njivi da bi preživjela, a danas zarađuje milione!

Irina Šajk danas je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, ali glamurozne toalete, luksuzna putovanja i raskošni crveni tepisi nekada su bili samo njen san.

Lijepa Ruskinja (29) proslavila se na modnoj pisti, ali i zahvaljujući vezi sa Kristijanom Ronaldom, a nakon raskida zavela je i Bredlija Kupera.

Irina je rođena u siromašnoj porodici, pa je već odmalena morala da radi kako bi imala šta da jede.

– Morala sam da berem krompir i paradajz jer sam samo tako mogla da zaradim u našem malom gradu. Tokom ljeta, 30 dana sam krečila u lokalnoj bolnici, za šta sam dobila 20 dolara. I danas radim u toj bolnici i srećna sam što mogu da uzvratim ono što su mi pružili tada – ispričala je Irina.

Čak i kada je započela manekensku karijeru, nije joj bilo lako.

– Kada sam počinjala u Parizu, nisam imala ništa da jedem. To je bila prekretnica za mene jer nisam odustala. Znala sam da ne mogu da se vratim kući a da ništa nisam postigla, pa me je to motivisalo da radim još napornije.

Manekenka kaže da su joj ti skromni počeci i porodično vaspitanje u velikoj mjeri pomogli da ostvari svjetski uspjeh.

– Moj otac je umro kada sam imala 14 godina i naučila sam da budem jaka žena od moje majke i bake, koja je moj heroj.

(blic.rs)

1 komentar

  1. After study many of the blogs on the internet site now, i really appreciate your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and will be checking back soon. Pls look at my internet site also and make me aware what you think.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com