OVI horoskopski znaci su najgori muževi! - Volim Podgoricu

OVI horoskopski znaci su najgori muževi!

Saznajte zašto su ova tri horoskopska znaka, loša za brak i razmislite dobro ako sa nekim od njih planirate budućnost.

Rak

Iako je dobar i osjećajan kao čovek, bračni život sa njim uopšte nije lak. Kod njih postoje dvije krajnosti. Na jednoj su oni koji su veoma porodični ljudi, tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu. Sve bi to bilo u redu da nisu pretjerano džangrizavi. Oni će uvijek svemu naći manu i biti u stanju da konstantno prigovaraju. Često im nešto nije po volji pa će zanovijetati, a to nikome ne bi prijalo. U drugu krajnost idu oni koji su apsolutno nezainteresovani i lijeni, koji će se oženiti iz nekog višeg interesa, materijalnog prije svega. O njima nije ni potrebno objašnjavati dodatno, jer njih porodica u pravom smislu te riječi i ne zanima.

Oni su uglavnom vjerni svojoj ženi i dobri prema njoj, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

Škorpija

Sa muškarcem Škorpijom bračnu harmoniju možete ostvariti jedino ukoliko živite u njegovoj sjenci. On voli da je dominantan i da ga žena u tome prati jer ne podnosi da se osjeća kao da je žena iznad njega. Takođe je veoma posesivan i ljubomoran što nije mali problem, jer ako mislite da živite s njim budite spremne na to.

Dobra strana je ta što je baš zbog želje da prednjači on uglavnom uspješan u poslu i dobro zarađuje pa bi bio dobar oslonac svojoj porodici. Takođe, svojoj ženi i djeci pružiće pravu zaštitu jer će ljubomorno čuvati svoje najbliže.

Strijelac

On je toliko društven i toliko putuje, ne drži ga mjesto i zato on uopšte nije tip kome bi porodičan život godio i sa kojim bi se nosio. Oni su zabavni i zanimljivi muškarci, ali ne većinu stvari gledaju avanturistički pa i na ljubav. Sa njima nije teško živjeti ali morate da im se prilagodite.

Ljubomora kod njih ne dolazi u obzir, žele da imaju svoj prostor, vrijeme za društveni život koji im je od velike važnosti i ženu koja će to bespogovorno prihvatiti. Takođe, često nemaju osjećaja za druge jer stvari gledaju trenutno, dok im je zanimljivo, tako da bi njegova žena morala biti puna razumijevanja za njihovu lepršavu prirodu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com