Prvi profil Kim Kardašijan: “Ja sam princeza, a ti nisi” - Volim Podgoricu

Prvi profil Kim Kardašijan: “Ja sam princeza, a ti nisi”

Kad je 2006. godine otvorila profil na MySpace-u, Kim Kardašijan je na svom ružičastom profilu imala 856 prijatelja i predstavljala se kao “Princeza Kimberli”

– Ja sam princeza, a ti nisi – napisala na svom prvom profilu Kim, koja danas na Instagramu i Tviteru ima skoro 70 miliona obožavatelja.

Tada, bilo ih je svega 865. Princeza Kimberli je imala je 25 godina, očigledno obožavala roze boju (pa koju bi drugu, ipak je “princeza”), pisala je da želi da sretne Boga i ima djecu “jednog dana”, a njen heroj bio je njen otac Robert Kardašijan.

I bila je u vezi.

Inače, Kim se tada zabavljala ja Rejom Džejem, koji je, naravno, bio u njenim “top prijateljima”, a njen čuveni kućni pornić još nije bio objavljen. Kardašijanovi su počeli da se prikazuju sledeće godine.

(24 sata)

2 komentara

  1. Wow I just adore her! She is so beautiful plus a really good actress. I don’t think the show V is all that good, none the less I watch it anyway just so I can see her. And I don’t know if you’ve ever seen her do an interview but she is also rather comical and its all so natural for her. I personally never even heard of her before The V, now I’ll watch anything she’s on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com