Podgoričanin koji bar jednom nedjeljno hvata lopove! - Volim Podgoricu

Podgoričanin koji bar jednom nedjeljno hvata lopove!

Lopov koji je danas oko 14 časova pokušao da pobjegne sa “plijenom” iz marketa “Roda” na uglu Moskovske i ulice Vasa Raičkovića, preko Morače, nije imao u vidu da je na ovoj lokaciji gotovo svakodnevno Podgoričanin Nenad Vuksanović.

Čim su prodavačice istrčale iz “Rode” i povikale za lopovom, Nenad se dao u trk za njim,  nakon stotitnak metara ga uhvatio i uzeo mu dvije flaše skupog litarskog maslinovog ulja!

– Dao sam mu dvije po ušima, šta drugo da mu radim!?, kaže Nenad za portal “Volim Podgoricu”.  Dodaje da mu je “prešlo u naviku” da trči za lopovima i da je to gotovo svakodnevna pojava.

– Ne biste vjerovali koliko ih ima. Prošle sedmice sam uhvatio dvoje koji su krali iz “Mil Popa” u Moskovskoj. Bili su muž i žena ili momak i cura, priča nam Nenad.

Situacija je bila slična – radnice su primijetile da kradljivci izlaze iz radnje sa “plijenom” i povikale za njima a Nenad se dao u trk!

lopov-pg

– Hvala Bogu, brz sam, pa mi ne mogu umaći, smije se ovaj momak.

Kako nam je rekla prodavačica iz “Rode”, ovakvi slučajevi su njihova svakodnevnica.

– Kradu svi, mladi i stari, pa čak i naše stalne mušterije, kaže ova žena koja nije željela da joj pominjemo ime. Ispričala nam je kakvu je “taktiku” imao lopov koji je pokušao da ukrade dvije flaše ulja:

– Stavio je ulje u korpu i otišao na iza gondole sa prozvodima. Tamo je stavio flaše u šorc i pokušao da izađe neprimijećen, ali nije ručunao da imamo kamere na kojima vidimo gotovo cijelu radnju, ispračala nam je radnica. Ona ga je, čak uhvatila na izlasku, ali se on otrgao i pobjegao, ali je onda na scenu stupio – Nenad.

– Ma, nije to ništa, pa to bi svako uradi, kaže on skromno.

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com