VIDEO: Kako je biti dijete razvedenih roditelja - Volim Podgoricu

VIDEO: Kako je biti dijete razvedenih roditelja

Pogledajte video u kom je devetogodišni Azka Korbuzije na neobičan način iskazao kako se osjeća povodom razvoda svojih roditelja.

Da djeca znaju i osjećaju mnogo više nego što mislimo, pravi primjer je ovaj dječak. Svaki odrastao čovjek vremenom izgradi sopstevni način na koji se bori sa tužnim i teškim situacaijama, ali ovaj dječak pokazao je kako djeca ponekada mogu da budu zrela i svjesna i više nego što se to od njih očekuje.

Naime, on je na YouTube postavio video “Story of a Broken Home”, priču sačinjenu od svojih crteža, kojim je pokušao da objasni zašto je srećniji nakon razvoda svojih roditelja.

Ovaj dječak je priču počeo crtežom koji prikazuje njegove roditelje na početku braka, srećne i zaljubljene, odlučne u namjeri da imaju dijete.

“Do trenutka kada sam napunio šest godina, imali smo divnu, srećnu porodicu”, piše Azka na jednoj od ilustracija.

Zatim su, kaže, njegovi roditelji počeli da se svađaju, a onda su odlučili da se razvedu, ali su obećali da on nikada neće morati da bira između njih dvoje. On sada živi u kući sa ocem, dok majka živi u blizini i gotovo svakodnevno ga posjećuje.

“Oni se više ne svađaju, a još uvijek idemo zajedno u kupovinu i na putovanja”.

Dječak, koji je inače postao omiljen na društvenim mrežama, ima više od 78.000 pratilaca na Instagramu, a ilustracije je napravio kako bi odgovorio na pitanje koje su mu često postavljali – “kako je biti dijete razvedenih roditelja?”.

“Činjenica je da ništa u našem domu nije uništeno. Oni više nisu muž i žena, ali su još uvijek moji roditelji. Uživam sa njima kao i ranije, osim što se više ne svađaju”.

Azka kaže da se ljudi često iznenade kada im kaže da ne bi želio da se njegovi roditelji pomire.

“Sve što želim je da budu srećni”.

Pogledajte video napravljen od njegovih ilustracija…

(Prva)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com