Najbolji crnogorski muzičari na Sea Dance spektaklu! - Volim Podgoricu

Najbolji crnogorski muzičari na Sea Dance spektaklu!

Drugo, slavljeničko izdanje Sea Dance festivala, pored već potvrđenih nastupa svjetskih muzičkih zvijezda, okupiće i neke od najtraženijih crnogorskih muzičara.

Na najveću festivalsku binu, tzv. Main Stage, 15. jula zakoračiće mladi nikšićki bend Punkreas, poznat po britkim tekstovima i žestokim rifovima, dok će druge večeri festivala, 16. jula, na binu izaći metal sastav Nagual.

Ultimativni pank rokeri Društvo Skrivenih Talenata (DST), jedan od najprepoznatljivijih domaćih bendova, stižu na Jaz 17. jula, gdje će se pored svojih kultnih pjesama, publici predstaviti i sa numerama sa novog albuma “Stvarnost je u nama”.

Na Dance Paradise bini, koja je već stekla status omiljenog okupljališta strastvenih klabera i ljubitelja elektronskog zvuka, publiku će od 15. do 18. jula svojim bitovima razmrdati predstavnici crnogorske DJ scene: Maraku, Alex Milun, Chevalier, Mr Jools, DarRe, Proximus, Alexandar Grum, Millok, Soft85, Rayo, Raven Tk, Rayan Lubarda, Luka Tarle, Audiostorm i Slobodan Popović PS.

“Domaćoj publici dobro poznata crnogorska škvadra DJ-eva, zavrtjeće svoje ploče rame uz rame sa najznajčanijijim imenima savremene elektronske muzike i predstaviti se publici iz cijelog svijeta”, rekli su iz Sea Dance-a.

Ovogodišnji Sea Dance festival biće odžan od 15. do 18. jula.

Najzanačajniji svjetski elektronski sastav The Prodigy nastupiće na otvaranju festivala i uveličati proslavu istorijske titule Najboljeg evropskog festivala u kategoriji od 40.000 posjetilaca po danu koju je Sea Dance osvojio za 2014. godinu.

Među headlinerima koji će nastupiti na glavnoj bini Sea Dance-a nalaze se i britanske zvijezde Rudimental DJ set, Sigma, Wilikinson, diva moderne muzičke scene Roisin Murphy (Rošin Marfi), najpopularniji balkanski bend Dubioza Kolektiv, dok će publiku na Dance Paradise bini svojim setovima zabavljati predstavnici dva renomirana muzička kolektiva The Sound You Need: Bondax, TCTS, StarSlinger, FKJ i Crew Love: DJ dvojac Soul Clap,  Pillow Talk, i DJ-a Nick Monaco, kao i James Zabiela, Kim Ann Foxman I Doorly.

Ulaznice

Kompleti ulaznica za drugo izdanje Sea Dance festivala koji će se održati od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Budvi, mogu se kupiti po cijeni od 29,99 eura, a u toku je i prodaja dnevnih ulaznica za festival.

Prvi kontigent ulaznica po poklon cijeni sa 50 odsto popusta u odnosu na redovnu je u rekordnom roku za samo 24 sata rasprodat.

U duhu ovogodišnje proslave nagrade za Najbolji evropski festival, Sea Dance je obezbijedio dodatni kontingent ulaznica po novoj promo cijeni, sa 35% popusta.

Ulaznica za prvi dan festivala 15. jula, kada će na Glavnoj bini festivala nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, sada iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19.99 eura.

U prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od 26,5 eura.

Kompleti karata se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT avanturu dostupan je na zvaničnom sajtu festivala: www.seadancefestival.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com