Bojana Prelevića, talentovanog devetogodišnjaka, već snimili skauti - Volim Podgoricu

Bojana Prelevića, talentovanog devetogodišnjaka, već snimili skauti

Talentovani devetogodišnjak Bojan Prelević, o kome smo već pisali, sada je i zvanično prvi golgeter Đetić lige u ovoj sezoni, sa čak 110 postignutih golova.

Proteklog vikenda je učestovovao na međunarodnom turniru u Srbiji, Kraljevo a Bojan i njegovi klupski drugari su u četvrtfinalu savladali i domaćina Kraljevo. Bojanu je ovo bilo “vatreno krštenje” na velikom terenu, a dao je čak osam golova i napravio sedam gol asistencija.

bojan-treneri

Sa svojim klubom FC “Kalćo”, Bojan će 30. juna igrati veliko finale za prvaka Crne Gore sa pobjednicima primorske i sjeverne lige. 

bojanBojan za Portal “Volim Podgoricu” kaže da za svoje uspjehe mora da zahvali trenerima Željku i Mirku, koji ga treniraju već 4 godine. Isto tako, pošto je fudbal timska igra, on kaže da mnogo znači što je FK Kalćo pravi tim: Radule, Aleksa, Nenez, Dado, Vuk, Balša, Marko, Nemanjua, Lukq, Bule, Pavle…

Bojan je u maju bio u Njemačkoj, kao gost fudbalske akademije, a ponovo ide u julu. Ove godine je pet puta bio u fudbalskom kampu Partizana.

Njegova je najveća želja da jednog dana zaigra za neki veliki klub. Sudeći po njegovim sadašnjim rezultatima, to će se i ostvariti.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com