7 trikova uz pomoć kojih ćete imati noge kao Tejlor Svift - Volim Podgoricu

7 trikova uz pomoć kojih ćete imati noge kao Tejlor Svift

Zgodna pjevačica je pokrenula pravu revoluciju sa svojim dugim, izvajanim nogama, i više je nego jasno da će ovog jleta to biti glavni atribut. Ako se plašite da obučete minić ili šorts jer niste potpuno zadovoljni svojim nogama – a organski ne podnosite odlazak u teretanu – ovi trikovi mogu da vam poprave ljeto.
1. Izbjegnite nadutost noguNoge mogu da izgledaju deblje ako su nadute, a kako biste to izbjegli zaboravite na slanu hranu, slatka gazirana pića i alkohol. Brzo ćete primjetiti da noge mnogo manje otiču – a možda i skinete koji kilogram.

2. KonturisanjeMislili ste da je šminka samo za lice? Razmislite ponovo! Bronzer može da učini čuda za noge i bukvalno da ih suzi tako da izgledate kao da imate par kilograma manje, ali morate da znate par trikova. Bronzerom “uvucite” spoljašnje i unutrašnje strane butina, a hajlajterom istaknite prednju stranu.

3. Naučite pravilno da se brijetePrvo počnite sa tuširanjem, kako bi koža omekšala. Zatim odradite piling, pa tek onda krenite sa brijanjem. Umjesto gela za tuširanje, koristite losion za brijanje, poslije kog će koža bolje da izgleda. Što se samog brijača tiče – prvo ga povucte na gore, pa onda pređite u suprotnom smjeru, na dolje, kako biste odstranili baš sve.

4. HidratacijaHidratacija je jedna od najbitnijih stvari, ali treba da znate kada da nanosite kremu. Na primjer, ako koristite sprej za samopotamnjivanje ili šminku, ne stavljajte kremu neposredno prije toga!

5. Sakrijte celulit i veneKako? Preplanulim tenom! Naravno, ne morate da idete u solarijum ili da se izlažete suncu ako to ne želite – možete da iskoristite kremu za samopotamnjivanje ili neki od onih sprejeva koj privremeno daju boju nogama.

6. Neka sve sija!Još jedan dobar trik za skrivanje nesavršenosti jeste losion sa svjetlucavim česticama, koji će pomoći da se skrene pažnja sa celulita ili drugih mana. Ako nemate ovakav losion, jednostavno pomješajte kremu za tijelo sa malo svjetlucave sijenke.

7. Maskirajte modriceAko imate neku modricu, morate da je sakrijete, a najbolje je da o modrici razmišljate kao o podočnjacima. Zato vam je neophodan korektor, kojiima narandžasti ton, kako bi poništio plavetnilo modrice. Jednostavno nanesite, utapkajte i spremni ste za pokret.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com