Ovo je najsurovija skrivena kamera koju ste vidjeli, a žrtva je uplakana Paris Hilton - Volim Podgoricu

Ovo je najsurovija skrivena kamera koju ste vidjeli, a žrtva je uplakana Paris Hilton

Jedna egipatska televizija je u izvođenju lokalnog glumca Rameza Galala (42) snimila jednu od najokrutnijh epizoda skrivene kamere.
Oglasio se alarm, avion je počeo da pada, a putnici su u strahu za život vrištali. Po avionu su letjele njihove stvari, a posada je počela da vuče ljude i priprema ih da iskaču s padobranima. Bogatašica Paris Hilton (34) počela je da vrišti i plače. Zapomagala je da ne želi da skače padobranom dok se panično držala za svoje sjedište.

Kada joj je egipatski glumac Ramez Galala na kraju otkrio da se radi o podvali, trebalo joj je duže vrijeme da shvati neslanu šalu i dođe k sebi od velikog šoka.

– Ubiću te. Ovo je nešto najluđe što sam ikada doživjela – izjavila je starleta u suzama, priznavši da joj je najveća fobija da će jednog dana poginuti baš u avionskoj nesreći.

Paris Hilton je došla na otvorenje hotela u Dubaiju kada su je na crvenom tepihu zamolili da s drugim gostima sjedne u privatni avion i krene u 15-minutni obilazak grada iz vazduha. Stavili su je da sjedi odmah pored glumca Galala i nije ni slutila da je riječ o podvali.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com