Podgorica: Osumnjičen da je kidnapovao, pa pretukao bivšu djevojku - Volim Podgoricu

Podgorica: Osumnjičen da je kidnapovao, pa pretukao bivšu djevojku

Podgoričanin Vladimir Janković (25) uhapšen je nakon što je svoju bivšu djevojku J.O., kako se sumnja, nasilno ubacio u svoje vozilo, a zatim je pretukao.

Prema nezvaničnim navodima iz policije, Janković je u noći između nedjelje i ponedjeljka, oko 00.03 časova u Ulici V. Markovića u Podgorici kolima presreo bivšu djevojku, koja se pješke vraćala kući. Nakon što je izašao iz vozila, uhvatio je kosu i ubacio je u vozilo, gdje joj je pesnicom zadao više udaraca u predjelu glave, prenose Dnevne novine.

Iz policije navode da je Janković, prema kazivanju oštećene, zatim nastavio da vozi u pravcu podgoričkog naselja Zabjelo, ali da je djevojka nekako uspjela da otvori vrata i iskoči iz vozila. Odmah je potrčala ka obližnjem taksi vozilu pokušavajući da se spasi od nasilnika. Međutim, taksista je odbio da je poveze, nakon čega je Janković došao do nje i uhvatio je za ruke i ponovo ubacio u auto, gdje joj je opet zadao više udaraca pesnicama, usljed čega je izgubila svijest.

Navodno tako onesviješćenu Janković ju je izbacio na ulicu.

Janković je uhapšen, a protiv njega je podnešena krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i kidnapovanja.

2 komentara

  1. Hi there, You’ve done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com