BANKROTIRAO REPER 50 CENT: Dužan Bogu i narodu, a bio je jedan od najbogatijih - Volim Podgoricu

BANKROTIRAO REPER 50 CENT: Dužan Bogu i narodu, a bio je jedan od najbogatijih

Reper Kertis Džejms Džekson III, poznatiji pod nadimkom 50 Cent, predao je papire za proglašenje bankrota. Zahtjev koji je nedavno popunio u američkom sudu za bankrot u Hartfordu u Konektikatu pokazao je da je osvajač Gremija nakupio 10 miliona dolara imovine i 50 miliona dolara dugova.

Ova vijest prilično je šokantna jer se Džekson smatrao jednim od najrazumnijih muzičara u smislu čuvanja i ulaganja imovine.

On je osnivač kompanija “G-Unit Records” i “G-Unit Films”, kao i saosnivač kompanije “G-Unit Clothing”.

Sarađivao je sa kompanijom “Glaceau”, kreatorima “Vitamin votera”, na napitku nazvanom “Formula 50”. Navodno je samo od udjela koji je imao u toj kompaniji zaradio 100 miliona dolara kad je “Koka-Kola” kupila “Glaceau”.

Nedavno, tačnije 2014. godine, poslovni magazin Forbs uvrstio ga je na peto mesto najbogatijih hip-hop umjetnika, procenjujući vrijednost njegovog kapitala na 140 miliona dolara.

Vijest o njegovom bankrotu stižu samo nekoliko dana nakon što mu je sud odredio da mora da plati pet miliona dolara odštete ženi koja ga je optužila za neovlašćeno objavljivanje snimka seksa na internetu.

( B92)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com