Ovaj mladić traži preko FB studentkinju iz Beograda koju je slučajno sreo: Bio sam debil što ti nisam prišao! - Volim Podgoricu

Ovaj mladić traži preko FB studentkinju iz Beograda koju je slučajno sreo: Bio sam debil što ti nisam prišao!

Ovaj zaljubljeni mladić je u jednoj grupi za studente na Fejsbuku ostavio status koji je pokrenuo lavinu komentara i potpuno oduševio djevojke.

– U petak, negde oko pola 8 uveče sam čekao bus na stanici na Zvezdari, kod bolnice ka gradu, kada sam začuo neki neopisivo simpatičan bat koraka. Podigao sam pogled i ugledao tebe, i kako su nam se pogledi ukrstili u meni se nešto desilo. Ušli smo u 28, iako ja nije ni trebalo da idem njim, sela si iza mene, izvadila strip i počela da čitas. Ja sam se par puta okrenuo, kao da pogledam da li autobus na liniji 77 ide iza, a ti si mi svaki put ljubopitivo uzvratila pogled. Ja sam debil što ti nisam prišao. Da li si u ovoj grupi, jer ne mogu da prestanem da mislim na tebe? – napisao je V. K., inače student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Ispod njegovog posta, koji je objavio juče uveče, ređaju se komentari. Dok se momci šale na njegov račun, djevojke ga podržavaju u potrazi za djevojkom iz trole.

Novinarka “24 sata” je odmah kontaktirala ovog diplomiranog studenta ETF-a kako bi mu ponudila pomoć, a on je na to rado pristao. Šaljivo je rekao da se ponadao da ga je pronašla baš ONA kada je ugledao novi zahtjev na Fejsbuku.

Kratko nam je opisao djevojku na koju “ne može da prestane da misli”.

– Ima smeđu kosu. Tog dana je bila vezana u rep ili kiku. Nosila je bijeli šorts i crvenu majicu, ako se dobro sjećam. Visina oko 165-170 centimetara, vitka i naravno mnogo slatka – napisao nam je V. K., koji svoje puno ime javno nije želio da otkrije.

 

(24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com