ISTINA O TIKETU “OFK Beograd – Zvezda, iz keca u dvojku”! (FOTO) - Volim Podgoricu

ISTINA O TIKETU “OFK Beograd – Zvezda, iz keca u dvojku”! (FOTO)

Fudbalska utakmica OFK Beograd – Crvena zvezda, u kojoj je domaćin vodio sa 2:0 na poluvremenu a gost pobIJedio sa 2:6 na kraju, digla je mnogo prašine. Ništa se ona ne smanjuje ni dan po njenom završetku!

Na internetu se pojavila fotografija navijača koji se nalazi na stadionu Obilića, na kome je i odigran pomenuti meč, a u čijoj ruci se vidi da drži tiket.

 Na tiketu je uplaćen novac na to da će OFK Beograd voditi na poluvremenu, a da će Zvezda pobIJediti na kraju, što se i desilo.

Vlasnik tiketa pozvao je redakciju i rekao da mu “nikada ne bi palo na pamet da objavi ovakav tiket na internetu” a još manje “da, kao Zvezdaš, uradi bilo šta da naškodi svom omiljenom klubu”.

“Ja redovno igram ovakve ‘prelaze’, ali na vrlo malu uplatu, po 25 dinara, jer su kvote oko 500 do 700, pa moj ulog nije nikakav, a potencijalni dobitak može da bude i po 15, 17 hiljada. To su sve, onako, više “ako prođe – prođe” tiketi. Nedavno je prošao jedan drugi… (pogledati fotografiju ispod)

“… a sada se desilo da je prošao ovaj za utakmicom na Vračaru. I, kao što možete da vidite na fotografiji sa stadiona, vidi se da je to presavijen tiket, a na njemu je bio još jedan meč koji je, takođe, došao ‘iz prelaza'”, rekao nam je ovaj navijač, dodajući:

“Ja sam na poluvremenu napravio šalu sa drugarima, fotografišući svoj tiket i poslavši im mobilnim telefonom fotografiju napisao sam im ‘evo, sad će preokret, mora, da mi dođe tiket’. I, preokret se desio. Ali, nisam ni sanjao da će oni taj tiket da pošalju na neke internet forume, da će svi o tome da pričaju. Zaista sam to objavio samo kao našu, internu šalu”.

(blic.rs)

1 komentar

  1. This would be the right blog for anybody who wishes to learn about this topic. You already know a great deal its practically not easy to argue with you (not too I personally would want…HaHa). You definitely put a brand new spin over a topic thats been written about for several years. Wonderful stuff, just great!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com