OTKRIVAMO: Šta momci pričaju o vama kad su sa drugovima? Iznenadićete se - Volim Podgoricu

OTKRIVAMO: Šta momci pričaju o vama kad su sa drugovima? Iznenadićete se

Svi znamo da djevojke svoje tajne teško zadrže za sebe. Sve što im se događa podijeliće s prijateljicama i one su im često najveća podrška. Pitaš se o čemu momci razgovaraju kad su sami? Oduvijek te je zanimalo spominje li tvoj dečko vašu vezu i šta uopšte govori o tebi? Čitaj dalje jer bi mogla da se iznenadiš!

Ponosan je na vas i vašu vezu

Naravno da si za njega ti najljepša i najzgodnija osoba na svijetu. Upravo takvom će te predstavljati i svojim prijateljima. Poznato je da su momci prije svega vizualna bića pa će svojim prijateljima često spominjati koliko si zgodna i lijepa.

Osim toga, pohvaliće se i ako si nešto lijepo uradila za njega. Ako mu napraviš kolač ili ga iznenadiš romantičnim izletom, to će znati i njegovi prijatelji.

Svima će ispričati kako ste se i kada upoznali. Tu će priču neumorno prepričavati kad god se pojavi neko ko je voljan da sluša. Nemoj to da mu zamjeraš, on na taj način pokazuje koliko mu je stalo.

Svi će (prije tebe) saznati za iznenađenje koje ti sprema

Svojim prijateljima će ispričati o svim planovima s tobom. Ne radi to iz loše namjere, nego želi da čuje mišljenje i savjete drugih ljudi. Kako ne bi pogriješio voli da se konsultuje s prijateljima, za koje ponekad misli da znaju bolje od njega.

Ako planira da te odvede u bioskop a ne zna koji film da odabere, nazvaće najboljeg prijatelja i pitati ga za savjet. Ako ste nedavno bili na romantičnom izletu, lokaciju je vjerovatno saznao zahvaljujući prijateljima… I tako u nedogled.

Od onog dana kad je shvatio da mu se sviđaš, to su znali i njegovi prijatelji. Iako momci vole da naglašavaju da oni ne tračare i ne povjeravaju se jedni drugima, istina je potpuno drugačija!

Svoje frustracije podieliće s prijateljima

Ako ste se upravo posvađali oko neke sitnice, a on uopštee ne razumije zašto ili samo želi da popravi situaciju a ne zna kako, savjet će potražiti u muškom društvu. Nemoj se ljutiti na njega zbog toga jer i ti si sigurno već sve ispričala svojoj prijateljici.

To je način na koji se rješavaju negativne energije i nema ništa loše u tome. Ne brini, jer ako te voli sigurno neće ispričati sve detalje vaše svađe ili pak tvoje mane.

 

1 komentar

  1. I am curious to find out what blog platform you happen to be working with? I’m having some minor security problems with my latest site and I would like to find something more safe. Do you have any suggestions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com