UHAPŠENI: Urinirali u porti crkve kod Beograda, pa ubili Sašu Joksića (40) jer ih je opominjao - Volim Podgoricu

UHAPŠENI: Urinirali u porti crkve kod Beograda, pa ubili Sašu Joksića (40) jer ih je opominjao

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su M.P. (1996) i I.A. (1995) iz Beograda kojima je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da su nožem ubili Sašu Joksića (40) u porti crkve u Vraniću kod Beograda.

Oni su jutros oko četiri sata u porti Hrama Svetog Proroka Ilije u Vraniću kod Beograda, kako se sumnja, izboli na smrt četrdesetogodišnjaka Sašu Joksića, a zatim nožem povrijedili i Dražena J. (22) iz tog mjesta.

Kako saznaje “Blic”, zločin se dogodio u porti crkve, u kojoj se sinoć postavljao šator, kao dio proslave seoske slave. Porta je bila puna ljudi koji su učestvovali u postavljanju šatora, a pojedini od njih su bili pod dejstvom alkohola.

 Nakon što je šator postavljen, Saša je primijetio trojicu mladića kako uriniraju u porti crkve. Nakon što im je rekao da to ne rade, došlo je do svađe i jedan od trojice mladića ga je nasmrt izbo.

Napadač je izvukao je nož i najprije Saši nanio tri ubodne rane, od kojih je i preminuo na putu za bolnicu, a nakon toga je ranio Dražena, koji je bio sa njim u društvu.

Policiju je pozvao jedan od žitelja Vranića, a nakon napada povrijeđeni su hitno prebačeni u Urgentni centar u Beogradu.

Saša Joksić preminuo je na stolu za reanimaciju od tri uboda nožem koje je zadobio u predjelu stomaka, a Dražen je operisan.

(Blic.rs)

1 komentar

  1. Tacno mogu da kazem da su Srbi u USA mnogo bolji narod nego Srbi u Srbiju. Vi Srbi na Balkanu ubivate vase pa plujete na druge kad vam uzimaju zemlju. Probudite se jednom. Pogledaj te kakvi ste ljudi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com