DAME OVO JE ZA VAS! Ako imate ove osobine, svaki muškarac će vas zaprositi - Volim Podgoricu

DAME OVO JE ZA VAS! Ako imate ove osobine, svaki muškarac će vas zaprositi

Ako ste mislile da je za privlačenje muške pažnje bitno samo da imate dobre grudi i istrćenu zadnjicu… Pa, donekle ste u pravu.

Ali, to je samo kratkoročno. Djevojke koje žele nešto više moraju i da ponude nešto više.

Jedna od predrasuda u odnosu muškaraca prema ženama jeste ta da im je bitan samo izgled. Naravno, postoje površni muškarci kojima je to najvažniji “kvalitet” kod žene, ali zreli muškarci znaju da su neke stvari važnije od izgleda:

1. Ljubazni ste

Dobro, vole momci ponekad kad je djevojka drska i bezobrazna, to umije da ih privuče na prvu loptu, jer ostavlja utisak nekoga ko je neobuzdan – dakle, treba da je obuzda. Ali, to ne znači da treba da ga ponižavaš i ophodiš se prema njemu kao da se od njega očekuje da radi neke stvari samo zato što je imao tu privilegiju da se rodi sa penisom među nogama.

Momci traže ljubazne djevojke na duge staze, ne nadr*ane ku*ke!

2. Uz vas se osjeća kao kod kuće

Ne, to ne znači da može da prdi kad god mu dođe, da baca prljave gaće i čarape na sve strane i da ne pere sudove po par nedjelja, a onda zove mamu da sve to sredi. Doduše, možda će to i pokušati – ali spriječite ga odmah.

On traži osjećaj udobnosti i sigurnosti (da, i momcima je potreban osjećaj sigurnosti) kakav je nakad imao kod kuće. Pružite mu to i vaš je zauvijek.

3. Upozorićete ga kada nije u pravu

U prevodu – morate zapravo da ga slušate kad priča i da obraćate pažnju na ono što govori. To znači da, kada primijetite da u nečemu griješi, treba da mu skrenete pažnju i da ga upozorite umjesto da samo zaneseno klimate glavom dok se preko Vajbera dopisujete sa ortakinjom.

Muškarcu treba žena koja će da mu bez ustručavanja ukaže na njegove greške, pogotovo ako one mogu da rezultuju lošim posljedicama. Ne brinite – njegov ego to može da podnese.

4. Jaki ste, ali istovremeno ženstveni

E, ovo je već napredan nivo, jer treba pronaći tu zlatnu granicu između muškarače koja nosi pantalone u vezi i uvijek mu govori šta i kako treba da radi, i potunjene domaćice koja samo klima glavom i radi kako on kaže.

Iako ih se pomalo boje, muškarci zapravo priželjkuju snažnu ženu, a najviše vole kada njihova snaga dolazi u kombinaciji sa ženstvenošću. Nema ništa seksepilnije od žene koja zna šta želi i koja je ponosna na to šta je.

5. Ne nedostaje vam ambicija

Bez obzira na to da li želite karijeru ili da osnujete porodicu i da postanete domaćica, za sve to je potrebna velika doza odlučnosti, motivacije i ambicioznosti. Šta god da odaberete za sebe, činjenica da u tome želite da budete “top” muškarcima je izuzetno privlačna.

Naravno, sve ovo ne ide ako ga zaista ne volite svim svojim srcem i ako niste spremni za kompromise.

 

(Volim Podgoricu/Izvor 24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com