Razilazi se NAJSTARIJI ŠOUBIZ PAR: Ovaj raskid je rastužio cio svijet, a sigurno će i vas - Volim Podgoricu

Razilazi se NAJSTARIJI ŠOUBIZ PAR: Ovaj raskid je rastužio cio svijet, a sigurno će i vas

Oni su par koji najduže traje na šoubiznis sceni. Ako ste za nekoga mislili da ima savršen odnos, to su njih dvoje. Sada imate razlog da postanete još veći pesimista i zauvijek prestanete da vjerujete u vječnu ljubav.
Pigi želi da se viđa sa drugim životinjama

          Pigi želi da se viđa sa drugim životinjama, Foto: profimedia

“Poslije pažljivog razmišljanja i velikog broja svađa, Žabac Kermit i moi, smo donijeli tešku odluku da okončamo našu romantičnu vezu. Nastavićemo da radimo zajedno na televiziji i u ostalim medijima, trenutno dostupnim i osmišljenim u budućnosti. Ipak, naši lični životi su odvojeni, a nastavićemo da viđamo druge ljude, svinje, žabe itd. Ovo je naš jedini komentar o ovoj privatnoj stvari… Osim ako ne dobijemo pravu ponudu. Hvala na razumijevanju”, napisala je Mis Pigi na Fejsbuku.

Brzo poslije objave uslijedio je i osvrt Kermita koji je dao do znanja da je odluka bila njena.

Naravno, ne radi se samo o simpatičnoj šali na račun javnih raskida i razvoda američkih selebritija, već i promociji šoua “The Muppets” koji na jesen kreće na ABC-ju, a prati dogodovštine mapetovaca, ovog puta iza kulisa late-night showa “Up Late with Miss Piggy”.

Kermit počinje vezu s novom djevojkom koja radi u marketingu, a takođe je svinja i predstavlja veliku prijetnju Mis Pigi.

Šou počinje s emitovanjem 22. septembra, a gostovanja su potvrdili Imagine Dragons i Reese Witherspoon.

U novoj verziji Mapeti će malo ličiti na popularnu seriju “Moderna porodica”.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com