PODGORICA: Provalnik upao u kuću, oteo novčanik, pa ga jurilo 6 policijskih patrola! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Provalnik upao u kuću, oteo novčanik, pa ga jurilo 6 policijskih patrola!

Filmske scene mogle su se juče vidjeti u podgoričkom naselju Donja Gorica, uz korito rijeke Morače, gdje je šest policijskih patrola i desetak inspektora tragalo za Dejanom Kostadinovim (28) koji je prethodno upao u kuću sugrađanke i ukrao joj novčanik!

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina, pljačka se dogodila juče usred dana, u trenutku kada je stanarka Donje Gorice na kratko izašla do obližnje prodavnice.

Vjerovatno vrebajući kada će žena napustiti kuću, Kostantinov je odmah po njenom izlasku upao unutra i krenuo u potragu za novcem i drugim vrijednim stvarima. Njegova potraga je, nakon premetačine u nekoliko prostorija, urodila plodom našao je novčanik iz kojeg je žena prije izlaska uzela sitan novac.

Bio je spreman da sa svojim “plijenom” napusti kuću ali se u tom trenutku na sred kuće susreo oči u oči sa oštećenom sugrađankom. Kako bi je onemogućio da reaguje, navodno se latio kuhinjskog noža kojim je u njenom pravcu mahao sve do izlaska. U jednom zamahu, posjekao je po ruci, nakon čega se dao u bjekstvo.

Policija ga je nakon polučasovne potrage uhvatila i odvela sa sobom u stanicu gdje je i zadržan do saslušanja kod nadležnog tužioca.

1 komentar

  1. I’m curious to find out what blog system you’re utilizing? I’m experiencing some small security problems with my latest site and I would like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com